Too Cool for Internet Explorer
Što čitaš?
katalog
narudzbe
Ukoliko želite primati novosti

 

Što čitaš? & Sapunoteka
Gundulićeva 11 (u dvorištu)
10000 Zagreb

pon-pet 10:00 - 20:00
subotom 10:00 - 14:00

naslovnica ::

 

Pozdrav i dobrodošli u naš webshop!

Ovdje možete pregledati i naručiti sva izdanja Što čitaš? i izdanja drugih izdavačkih kuća, te majice, bedževe... Sve što se nalazi u webshopu možete pronaći i u našoj knjižari u Zagrebu na adresi Gundulićeva 11 (u dvorištu). Za druge gradove i države narudžbe primamo putem interneta, a prije naručivanja pogledajte uvjete i načine dostave.


Izdvajamo:

 

 

NAPOMENA: RADOVI NA WEBSHOPU!

Ostalo

NAPOMENA: RADOVI NA WEBSHOPU!

cijena: 0,00 kn

Ovih tjedana webshop bi mogao malo čudno izgledati, neke rubrike biti prazne i slično pa da ne pomislitek kako nešto ozbiljno ne štima, riječ je o radovima na webshopu, pokušavamo sve presložiti i malo poboljšati. Nakon toga bi sve trebalo biti puno novih naslova i posve funkcionalno (iako je i sad funkcionalno, ali se može činiti prazno).
Dok webshop ne "napunimo" moramo napomenuti da su police u našoj knjižari i antikvariju u Gundulićevoj 11 prepune knjiga (preko 3000 naslova) pa svratie uživo i pogledajte čega sve ima... 

ŠIRENJE BLUDNIH IDEJA U SLAVONIJI

Anarhizam

ŠIRENJE BLUDNIH IDEJA U SLAVONIJI

Pojava anarhističkih ideja u raničkom pokretu Slavonije

Ana Rajković

cijena: 20,00 kn

Povijest anarhizma u Hrvatskoj i šire u regiji, gotovo je posve nepoznata. Ova publikacija je prilog istraživanju te povijesti, tim više što po prvi put izlazi s nizom novih podataka i imenima anarhista koji su djelovali na području Slavonije na prelazu s 19. na 20. stoljeće.
Radnički se pokret na području Slavonije, a time i anarhizam, razvijao u iznimno represivnim državnim okvirima Austro-Ugarske Monarhije.
Pojava anarhizma na slavonskom području veže se  uz djelovanje trojice radnika: bravarskog pomoćnika Ignjata Graffa, krojača Ivana Zeppa te učitelja Miloša Krpana, čijim djelovanjem se bavi ova publikacija. 

IŠTIPANA HARTIJA

Izdanja Što čitaš?

IŠTIPANA HARTIJA

Janko Polić Kamov

cijena: 35,00 kn

Zbrika poezije Janka Polića Kamova Ištipana hartija, prva je knjiga poezije koju je objavio Što čitaš?. Također, ovo je prvo objavljivanje ove zbirke kao samostalnog naslova, nakon nešto više od sto godina, odnosno od Kamovljevog samizdata 1907. godine. Predgovor za ovo izdanje napisao je Vlado Martek, dok je naslovnica rad Doomsday Graphics. 

ANARHIJA JE MOGUĆA

Izdanja Što čitaš?

ANARHIJA JE MOGUĆA

Primjeri anarhije u praksi

Peter Gelderloos

cijena: 40,00 kn

Rašireno je uvjerenje kako je anarhija prekrasna ideja, ali nepraktična i utopijska: ne bi mogla funkcionirati. Ali, naprotiv, anarhistička praksa već ima dugu povijest i često je dobro funkcionirala.
Kroz praktične primjere u povijesti i sadašnjosti, Peter Gelderloos pokazuje kako anarhija može funkcionirati sada i ovdje, te kako su anarhijska, nedržavna društva postojala duže i uspješnije od aktualne društvene strukture.
Kako se klimatske promjene, oskudica hrane i vode, nestabilnost tržišta i druge globalne krize pojačavaju, hijerarhijski modeli ne pokazuju se osobito održivima. Primjeri iz ove knjige pokazuju da anarhističko društvo može mnogo bolje osigurati zadovoljenje potreba i želja svih svojih članova. 

ŽIVJELA REVOLUCIJA

Izdanja Što čitaš?

ŽIVJELA REVOLUCIJA

Tintinove avanture

J. Daniels

cijena: 40,00 kn

Tintin se vratio, ali ovaj put nije novinar i avanturist, već dečko iz kvarta, a vrijeme radnje je Britanija krajem osamdesetih godina dvadesetog stoljeća. Život je težak, pritisak šefova, vlasti, sindikata, poslovođa sve je jači, a moguće je preživjeti samo ako znaš uzvratiti udarac i boriti se za svoj život. Tintin ne voli raditi, uostalom, tko normalan to voli (pita se u stripu), ne voli da mu naređuju, rasiste ne podnosi, a kao i svi mladi, voli dobru zabavu i pokušava živjeti “punim plućima”... Uzbudljiva priča prepuna sukoba, krađa po dućanima, skvotiranja, bijesa i ljubavi, i iznad svega solidarnosti, čini ovo izdanje Tintina drugačijim i zanimljivim, bez obzira uzimate li knjigu u ruke zbog revolucije ili stripa. 

RAD

Anarhizam

RAD

Kapitalizam, ekonomija, otpor

CrimethInc

cijena: 50,00 kn

Prijevod nove knjige američkog kolektiva CrimethInc, objavljene u SAD-u kao Work, vrlo jednostavnog naslova, ali koji se bavi kompleksnim pitanjem rada, kapitalizma, ekonomije i na koje načine se oduprijeti postojećem sustavu. Iako nudi neke mogućnosti, knjiga ne donosi gotove recepte, iako, ako se već služimo kuharskom terminologijom, dodaje kvasac, koji će pomoći da otpor naraste.
Knjiga postavlja pitanja poput onoga zašto nakon toliko tehnološkog napretka moramo raditi više nego ikad prije? Zašto je stari radnički pokret nemoćan u sprječavanju novih napad na radnike? Može li kapitalizam preživjeti još jedno stoljeće kriza? I kako se izvuči iz ovog kaosa?
Knjiga je bogato ilustrirana i dizajnirana na poznat način koji obilježava CrimethInc izdanja već više od desetljeća. 

PODZEMNA RUSIJA

Anarhizam

PODZEMNA RUSIJA

Revolucionarni profili i kratke priče iz života

Sergej Stepnjak

cijena: 60,00 kn

Nakon stotinjak godina "Podzemna Rusija - revolucionarni profili i kratke priče iz života" je doživjela novo izdanje koje je potpunije i danas predstavlja važan doprinos povijesti anarhizma i nihilizma 19. stoljeća i svakako predstavlja važnu literaturu za svakoga tko je na bilo koji način zainteresiran za ovu temu... U nastavku objavljujemo ulomak knjige, što će najboilje pojasniti o kakvoj knjizi je riječ.
 

Buffy - anarhosindikalistkinja

Izdanja Što čitaš?

Buffy - anarhosindikalistkinja

Kapitalizam ubija!

nepoznat

cijena: 10,00 kn

Buffy, anarhsitička strip junakinja još jednom vodi borbu protiv krvožednih kapitalista, koji su ovaj put pravi vampiri pa osim klasičnog iskorištavanja, svojim podanicima stvarno piju krv.
Ukratko, to je najbolji opis ovog stripa koji je objavila izdavačka kuća Što čitaš?, što je drugi strip u posljednjih desetak godina, ali svakako ne i posljednji. 

ANARHIJA I KRŠĆANSTVO

Anarhizam

ANARHIJA I KRŠĆANSTVO

Jacques Ellul

cijena: 100,00 kn

Francuski filozof Jacques Ellul pokazuje u svojem djelu, oslanjajući se na biblijske tekstove, da kršćanstvo u svom odnosu prema politici potiče na nepokornost, ustrajnost na različitom mišljenju, pa čak i na odbijanje svake vlasti i svake hijerarhije. 

DRVO ŽIVOTA

Majice (muške)

DRVO ŽIVOTA

cijena: 60,00 kn

Majice su od kvalitetno tkanog 180 gramskog pamuka, dvostruko prošivene, što osigurava dugotrajnost, a tisak je odrađen postojanim bojama, tako da otisak traje godinama (provjereno). Za detaljniji pregled dizajna i majice kliknite na saznaj više. 

KAKO NENASILJE ŠTITI DRŽAVU

Izdanja Što čitaš?

KAKO NENASILJE ŠTITI DRŽAVU

Peter Gelderloos

cijena: 35,00 kn

Pitanje nasilja i nenasilja stalno je prisutno unutar društvenih pokreta, a podjela na te dvije strategije i taktike predstavlja problem koji prelazi u ideološki sukob, dok Peter Gelderloos poziva na različitost taktika, tako da niti jedna nije isključena ili jedina prihvatljiva.
Društveni pokreti na zapadu već desetljećima gotovo bez iznimke prihvaćaju doktrinu i ideologiju pacifizma pa su današnji prosvjedi organizirani u suradnji s državom i njenim službama, što često znači da organizatori ne reagiraju na policijsko nasilje ili čak računaju na njega. 

ANARHISTIČKA IDEJA

Izdanja Što čitaš?

ANARHISTIČKA IDEJA

Angel J. Cappelletti

cijena: 5,00 kn

Anarhistička ideja je jasno napisan i lako razumljiv pregled osnovnih anarhističkih ideja, načina djelovanja i pogleda na razne društvene pojave. Kroz tekst se prolazi lako, no nikako nije riječ o pojednostavljenom prikazu ideja, već o ozbiljnom prikazu, koji će biti zanimljiv onima koji se tek upoznaju s anarhističkom idejom, ali i onima koji već nešto znaju o njoj. 

ANARHISTIČKA TENZIJA / KRITIKA SINDIKALIZMA / ORUŽANA RADOST

Izdanja Što čitaš?

ANARHISTIČKA TENZIJA / KRITIKA SINDIKALIZMA / ORUŽANA RADOST

Alfredo Maria Bonanno

cijena: 35,00 kn

Alfredo Maria Bonanno već više od četredeset godina predstavlja izazov pokušajima normalizacije i kontrole društvenih pokreta, a kroz svoje teorijske tekstove i aktivnosti žestoko se suprotstavlja svim oblicima moći, autoriteta i ugnjetavanja. Uz to, prepoznaje važnost stalnog razvoja anarhizma i anarhističkih ideja, čemu daje važan doprinos kroz svoje radove, a u ovoj knjizi predstavljamo tri naslova. 

KAKO POTROŠITI SVIJET

Izdanja Što čitaš?

KAKO POTROŠITI SVIJET

Mala škola ratova za resurse

Dražen Šimleša

cijena: 35,00 kn

Dražen Šimleša u svojoj novoj knjizi Kako potrošiti svijet - mala škola ratova za resurse osebujnim stilom i na duhovit način, a uz vrlo konkretne i opsežne podatke i analize, govori o aktualnim problemima u svijetu pokrivajući teme kao što su ratovi za resurse i kapitalizam, koji je svijet doveo u još jednu krizu kojoj se ne nazire kraj.
I dok moćnici zadovoljno trljaju ruke svaki put kada skoči cijena nafte, siromašni samo postaju siromašniji, a svaki privid sigurnosti koju kapitalizam navodno nudi nestaje kao da nikada nije ni postojao. Svi smo mi žderači planete, a naš je potrošački način života zupčanik koji pokreće sustav i osigurava stalan rast. Međutim, rast ne može postojati zauvijek te nakon njega dolazi nagli pad, koji se nikada nije odrazio na život moćnika, nego na najniže slojeve društva. Oni to zovu ekonomskim krizama, a za nas ostale to je katastrofa na svakodnevnoj razini. 

REDEFINIRANJE NAŠIH ODNOSA

Izdanja Što čitaš?

REDEFINIRANJE NAŠIH ODNOSA

Smjernice za odgovorne otvorene odnose

Wendy-O Matik

cijena: 30,00 kn

Redefiniranje naših odnosa intrigantna je i korisna knjižica koja uvodi u beskrajne mogućnosti otvorenih odnosa. U društvu u kojem je monogamija bogom dani presedan i jedina prihvatljiva ljudska priroda, ona je više nego dobrodošla.
Pobija predrasude o otvorenim odnosima kao neodgovornim i površnim, te pokazuje kako upravo za njih treba maksimum odgovornosti, preispitivanja, iskrenosti i razgovora. Bit takvih odnosa je istinsko prijateljstvo utemeljeno na neograničenom povjerenju koje ne prestaje bez obzira na promjene unutar tog odnosa. Ako stvarno volimo nekog, taj odnos se nikad ne prekida, samo se razvija u drugačijim smjerovima i te osobe na drugačije načine i dalje sudjeluju u našim životima. Na taj način nema povrijeđenih, ni ostavljenih. 

ANARHIJA

Izdanja Što čitaš?

ANARHIJA

Grafički vodič

Clifford Harper

cijena: 40,00 kn

U novom izdanju Što čitaš? predstavlja knjigu Clifforda Harpera Anarhija - grafički vodič, koja kroz tekst i preko dvije stotine ilustracija donosi pregled povijesti osnovnih anarhističkih ideja i prakse. Riječ je o vizualno privlačnom i tekstualno zanimljivom izdanju koje osim informativnog pristupa predstavlja inspirativnu knjigu prepunu primjera ljudske solidarnosti i težnje za slobodom. 

ZELENI ALATI ZA ODRŽIVU REVOLUCIJU

Izdanja Što čitaš?

ZELENI ALATI ZA ODRŽIVU REVOLUCIJU

Bruno Motik i Dražen Šimleša

cijena: 80,00 kn

U suradnji ZMAG-a (Zelena mreža aktivističkih grupa) i Što čitaš?, objavljena je knjiga "Zeleni alati za održivu revoluciju" Brune Motika i Dražena Šimleše. Knjiga pokriva širok spektar praktičnih savjeta, te socijalnih, političkih i ekoloških motiva okretanju održivoj revoluciji. 

PAKET KNJIGA ŠTO ČITAŠ?

Izdanja Što čitaš?

PAKET KNJIGA ŠTO ČITAŠ?

Svi naslovi u izdanju Što čitaš? u jednom paketu

cijena: 256,00 kn

Što čitaš? je odlučio ponuditi paket svih svojih izdanja i to u pola cijene (u odnosu na cijenu u knjižarama)... Iskoristite ovu priliku i podržite naš izdavački projekt i knjižaru, za koje pokušavamo prikupiti sredstva za daljnji rad i razvoj. 

PRIRUČNIK ZA GRADNJU KUĆA OD BALA SLAME

Uradi sam/a, DIY, razni priručnici...

PRIRUČNIK ZA GRADNJU KUĆA OD BALA SLAME

Barbara Jones

cijena: 60,00 kn

Gradnja pomoću bala slame radikalno je drukčiji pristup procesu gradnje. Kao i kod svih inovativni ideja, začetnici su strastveni vizionari koji su eksperimentalnom gradnjom uvidjeli njezin potencijal utemeljen na kulturi održive "ekološke gradnje". Takav način gradnje u građevinarstvo je uveo mnogo novih i korisnih ideja o energetskoj učinkovitosti i odgovornosti za okoliš. Kao građevni materijal, slama dolazi do izražaja u smislu troškovne učinkovitosti i energetske korisnosti, S obzirom da je metoda gradnje prilično jednostavna i jasna, u dizajniranju i gradnji mogu sudjelovati osobe bez ikakvog iskustva, čime se postižu značajne uštede troškova rada. 

THE FAILURE OF NONVIOLENCE

Anarhizam

THE FAILURE OF NONVIOLENCE

Peter Gelderloos

cijena: 60,00 kn

Nova knjiga Petera Geldeloosa, mogli bi reći nadogradnja knjige "Kako nenasilje štiti državu", ovaj put fokusirana na akutalna događanja, od Tahrira do pokreta Occupy i niza drugih borbi koje su se događale ili se još uvijek događaju u svijetu.
 

novo

Anarhizam
NIGDJE KOD KUĆE

Anarhizam
ŠIRENJE BLUDNIH IDEJA U SLAVONIJI

Anarhizam
ANARCHIST PEDAGOGIES


kosarica

1. MIRISI, ZLATO I TAMJAN (1 kom)

2. NAPOMENA: RADOVI NA WEBSHOPU! (1 kom)

3. ŠIRENJE BLUDNIH IDEJA U SLAVONIJI (1 kom)

4. IŠTIPANA HARTIJA (1 kom)

5. ANARHIJA JE MOGUĆA (1 kom)

6. ŽIVJELA REVOLUCIJA (1 kom)

7. RAD (1 kom)

8. PODZEMNA RUSIJA (1 kom)

9. Buffy - anarhosindikalistkinja (1 kom)

10. ANARHIJA I KRŠĆANSTVO (1 kom)

11. DRVO ŽIVOTA (1 kom)

12. KAKO NENASILJE ŠTITI DRŽAVU (1 kom)

13. ANARHISTIČKA IDEJA (1 kom)

14. ANARHISTIČKA TENZIJA / KRITIKA SINDIKALIZMA / ORUŽANA RADOST (1 kom)

15. KAKO POTROŠITI SVIJET (1 kom)

16. REDEFINIRANJE NAŠIH ODNOSA (1 kom)

17. ANARHIJA (1 kom)

18. ZELENI ALATI ZA ODRŽIVU REVOLUCIJU (1 kom)

19. PAKET KNJIGA ŠTO ČITAŠ? (1 kom)

20. PRIRUČNIK ZA GRADNJU KUĆA OD BALA SLAME (1 kom)

21. THE FAILURE OF NONVIOLENCE (1 kom)

22. ČETVRTI SVJETSKI RAT / DRUGAČIJI SVIJET JE MOGUĆ! (1 kom)

23. MEDIJI, PROPAGANDA I SISTEM (1 kom)

24. SNAGA UTOPIJE (1 kom)

25. LJUDI IZ TELEVIZORA (1 kom)

26. ANARHIZAM I NASILJE (1 kom)

27. MOJE PUTOVANJE S ARISTOTELOM KROZ ANARHISTIČKU UTOPIJU (1 kom)

28. OSOBNA REVOLUCIONARNA TEORIJA (1 kom)

29. PERMAKULTURA (1 kom)

30. IZVIRU PJESME IZ DUŠE (1 kom)

31. SUVERENITET POTREBA (1 kom)

32. REPRODUKCIJA SVAKODNEVNOG ŽIVOTA (1 kom)

33. WILDCAT (1 kom)

34. UKIDANJE RADA (1 kom)

35. ZAŠTO NISAM PRIMITIVIST (1 kom)

36. ANARHIZAM (1 kom)

37. ANARHIZAM: kratki uvod (1 kom)

38. CRNA ZASTAVA ANARHIZMA (1 kom)

39. WALDEN (1 kom)

40. NAROD BEZ VLADE (1 kom)

41. POLITIKA BEZ MOĆI (1 kom)

42. CONTRADICTIONARY (1 kom)

43. ANARHIZAM I DRUGI OGLEDI (1 kom)

44. EVOLUCIJA, REVOLUCIJA I ANARHISTIČKI IDEAL (1 kom)

45. U OBRANU ANARHIZMA (1 kom)

46. EVAZIJA (1 kom)

47. HESENSKI GLASNIK (1 kom)

48. GRAĐANSKI NEPOSLUH (1 kom)

49. DIREKTNA AKCIJA (1 kom)

50. MANIFEST SLAVENIMA / OMLADINI (1 kom)

51. OPEN UTOPIA (1 kom)

52. SOCCER vs. THE STATE (1 kom)

53. KAKO OMOGUĆITI ANARHISTIČKU REVOLUCIJU (1 kom)

54. DINAMIT (1 kom)

55. DE MOKER GROUP/WORK IS A CRIME (1 kom)

56. Counterpower (1 kom)

57. RECIPES FOR DISASTER (1 kom)

58. WILLIAM BLAKE: VISIONARY ANARCHIST (1 kom)

59. THE ANARCHIST WRITINGS OF WILLIAM GODWIN (1 kom)

60. DAYS OF WAR, NIGHTS OF LOVE (1 kom)

61. IMAGINAL MACHINES (1 kom)

62. FIELDS, FACTORIES AND WORKSHOPS OF TOMORROW (1 kom)

63. ANARCHIST ESSAYS (1 kom)

64. CUBAN ANARCHISM (1 kom)

65. GEORGE ORWELL AT HOME AND AMONG ANARCHISTS (1 kom)

66. LEAVING THE 20TH CENTURY (1 kom)

67. BENEATH THE PAVING STONES (1 kom)

68. VIJESTI IZ NIGDINE (1 kom)

69. MILOŠ KRPAN: izabrani spisi (1 kom)

70. FIRE AND FLAMES (1 kom)

71. HOW IT ALL BEGAN (1 kom)

72. MUTUAL AID (1 kom)

73. THE ANGRY BRIGADE (1 kom)

74. KATALONIJI U ČAST (1 kom)

75. A DECLARATION OF THE HUMAN RIGHTS (1 kom)

76. SLOBODA I JEDNAKOST (1 kom)

77. ANARHIZAM I NASILJE (1 kom)

78. SOCIETY OF THE SPECTACLE (1 kom)

79. ANARCHIST PEDAGOGIES (1 kom)

80. NIGDJE KOD KUĆE (1 kom)

81. LIRIKA (1 kom)

82. ISPOVIJEST HULIGANA (1 kom)

83. CHILDE HAROLD (1 kom)

84. PESME (1 kom)

85. KRČMARSKA MOSKVA (1 kom)

86. SELECTED STORIES AND POEMS (1 kom)

87. SELECTED STORIES AND POEMS (1 kom)

88. NA SAV GLAS (1 kom)

89. PJESME / KAKO SE PRAVE STIHOVI (1 kom)

90. IZ DJELA (1 kom)

91. PJESME LAURI (1 kom)

92. SONETI (1 kom)

93. PJESME AMERIČKIH CRNACA (1 kom)

94. POEMS FROM THE SANSKRIT (1 kom)

95. BALADA O TAMNICI U READINGU (1 kom)

96. THE POEMS OF DOCTOR ZHIVAGO (1 kom)

97. POEZIJA (1 kom)

98. BROD U BOCI (1 kom)

99. NOSTALGIJA SVJETLOSTI (1 kom)

100. PJESME I PJESNIČKE PROZE / ESEJI I KRITIKE, ZAPISI (1 kom)

101. PJESME I ESEJI (1 kom)

102. ANTOLOGIJA STARE LIRIKE GRČKE (1 kom)

103. LATINSKA POEZIJA (1 kom)

104. MARE NOSTRUM (1 kom)

105. ZLATNA KNJIGA HRVATSKOG PJESNIŠTVA OD POČETAKA DO DANAS (1 kom)

106. SAVREMENA POLJSKA POEZIJA (1 kom)

107. NEKE STVARI I OSTALO (1 kom)

108. 20 POEMAS DE AMOR Y UNA CANCION DESESPERADA (1 kom)

109. CIGANSKI ROMANSERO (1 kom)

110. ISPOVIJEST MANGUPA (1 kom)

111. PAN (1 kom)

112. JAMA (1 kom)

113. KONCERT ZA 1001 BUBANJ (1 kom)

114. MIRISI, ZLATO I TAMJAN (1 kom)

115. GRADITELJ SVRATIŠTA (1 kom)

116. GORSKI VIJENAC (1 kom)

117. POHVALA ULICI (1 kom)

118. POLICAJCI DUHA (1 kom)

119. OBITELJSKI ALBUM (1 kom)

120. A (1 kom)

121. RODU O JEZIKU (1 kom)

122. SELJAČKA BUNA / THE PEASANT REBELLION (1 kom)

123. NARODNE PRIPOVIJETKE (1 kom)

124. NARODNE DRAME, POSLOVICE I ZAGONETKE (1 kom)

125. LJUBAVI NA CRNOM BARŠUNU (1 kom)

126. LJUBAVI NA CRNOM BARŠUNU (1 kom)

127. KUDILJA I VRETENO (1 kom)

128. VITEZ SLAVONSKE RAVNI (1 kom)

129. ZLATNA KNJIGA HRVATSKOG PJESNIŠTVA OD POČETAKA DO DANAS (1 kom)

130. BILJEŠKA O PISCU (1 kom)

131. BILJEŠKA O PISCU (1 kom)

132. MEDITERANSKI BREVIJAR (1 kom)

133. PRIČA IZ JAPANA I DRUGE ODABRANE (1 kom)

134. KRILATI KONJANIK (1 kom)

135. OGNJEVI I RUŽE (1 kom)

136. PISAC I PRINCEZA (1 kom)

137. BEZ GLAGOLA (1 kom)

138. KNJIGA, KULA, DECA (1 kom)

139. ODRONSKE POREDBE (1 kom)

140. ZERO (1 kom)

141. TIŠINA (1 kom)

142. KOAN (1 kom)

143. DRVO NASRED SVIJETA (1 kom)

144. MOJ ŽIVOT JE NOVI VAL (1 kom)

145. OTAC (1 kom)

146. POGLED MALOUMNOG (1 kom)

147. OVO BI MOGAO BITI VAŠ SREĆAN DAN (1 kom)

148. ŠUM KRILA, ŠUM VODE (1 kom)

149. O TEBI MENI MORU (1 kom)

150. URBANOMIJA (1 kom)

151. ZAČARANA ČAROBNICA (1 kom)

152. RAZBIJANJE (1 kom)

153. RUKE AZAZELOVE (1 kom)

154. PISA. POVRATAK (1 kom)

155. KAD JE BIO JULI (1 kom)

156. MOJ BEOGRADSKI DNEVNIK (1 kom)

157. ČAGALJ (1 kom)

158. GRINGO (1 kom)

159. PJESME I ESEJI (1 kom)

160. ŠTO JE MUŠKARAC BEZ BRKOVA (1 kom)

161. ŠTO JE MUŠKARAC BEZ BRKOVA (1 kom)

162. CRNO CRVENO (1 kom)

163. POGLEDAJ SVOJE RUKE (1 kom)

164. RJEČNIK TIJELA (1 kom)

165. RACIONALISTIČKA FILOZOFIJA (1 kom)

166. PRAGMATIZAM (1 kom)

167. FILOSOFIJSKA PROPEDEUTIKA (1 kom)

168. HODOČASNIK OBLAKA (1 kom)

169. OSVIT (1 kom)

170. IZREKE (1 kom)

171. NAROPA (1 kom)

172. FILOZOFIJA U TRAGIČNOM RAZDOBLJU GRKA (1 kom)

173. MERILA VREMENA (1 kom)

174. DIJALOZI (1 kom)

175. SUMRAK IDOLA (1 kom)

176. SUMRAK IDOLA (1 kom)

177. ANTIHRIST (1 kom)

178. TAKO JE GOVORIO ZARATUSTRA (1 kom)

179. RASPRAVA O PORIJEKLU I OSNOVAMA NEJEDNAKOSTI MEĐU LJUDIMA / DRUŠTVENI UGOVOR (1 kom)

180. ON POETRY AND STYLE (1 kom)

181. PORIJEKLO RELIGIJE (1 kom)

182. THE BIRTH OF TRAGEDY AND THE GENEALOGY OF MORALS (1 kom)

183. KRITIČKA TEORIJA DRUŠTVA (1 kom)

184. ETNOLOGIJA I ANTROPOLOGIJA U MARXA (1 kom)

185. MARKSIZAM I MUSLIMANSKI SVIJET (1 kom)

186. ILUZIJA I STRAH U GRAĐANSKOM SVIJETU OD DICKENSA DO ORWELLA (1 kom)

187. DIJALEKTIKA PRIRODE (1 kom)

188. NOVIJA FILOZOFIJA ZAPADA (1 kom)

189. RELIGIJA I PROFIT (1 kom)

190. ANTOLOGIJA FILOZOFSKIH TEKSTOVA S PREGLEDOM POVIJESTI FILOZOFIJE (1 kom)

191. RADNJA I OBJAŠNJENJE (1 kom)

192. BITAK I LJUBAV (1 kom)

193. TRADICIJA METAFIZIKE (1 kom)

194. RIJEČ I SLIKA (1 kom)

195. FILOZOFSKE I POLITIČKE RASPRAVE (1 kom)

196. PRILOG ZASNIVANJU ONTOLOGIJE (1 kom)

197. FRANCUSKA PROSVJETITELJSKA FILOZOFIJA (1 kom)

198. OBILJE I NASILJE (1 kom)

199. PROSTITUCIJA U JUGOSLAVIJI (1 kom)

200. ANARHIJA U BAVARSKOJ (1 kom)

201. FILOZOFIJA U BUDOARU (1 kom)

202. KOCKAR (1 kom)

203. POQUEERENE PRIČE (1 kom)

204. PISMA IZ LUDNICE (1 kom)

205. VITEZ SLAVONSKE RAVNI (1 kom)

206. TAJNA KRVAVOG MOSTA (1 kom)

207. DNEVNIK JEDNOG PENZIONERA (1 kom)

208. Marija Czestochowska još uvijek roni suze (umiranje u Torontu) (1 kom)

209. OVO BI MOGAO BITI VAŠ SREĆAN DAN (1 kom)

210. MAMAC (1 kom)

211. U POTPALUBLJU (1 kom)

212. NAUČI PSA TRIKOVIMA (1 kom)

213. HOLOGRAMI STRAHA (1 kom)

214. KRONIKA O NAŠEM MALOM MISTU (1 kom)

215. SMIJEŠNE LJUBAVI (1 kom)

216. ZABILJEŠKE STAROG POKVARENJAKA (1 kom)

217. CRNO PROLJEĆE (1 kom)

218. NEXUS (1 kom)

219. RAKOVA OBRATNICA (1 kom)

220. ZAŠTO SMO U VIJETNAMU? (1 kom)

221. STRANAC (1 kom)

222. THE STRANGER (1 kom)

223. ODGODA - RIJEČI (1 kom)

224. KAZALIŠNA KAVANA (1 kom)

225. MUDROST SRCA (1 kom)

226. TIN UJEVIĆ - Sabrana djela 1-17 (1 kom)

227. LAV TOLSTOJ - IZABRANA DJELA 1-12 (1 kom)

228. KRIVOTVORENI KUPON (1 kom)

229. SEVASTOPOLJSKE PRIPOVIJETKE (1 kom)

230. KRALJ JOHA (1 kom)

231. WAR AND PEACE (RAT I MIR) (1 kom)

232. CRIME AND PUNISHMENT (ZLOČIN I KAZNA) (1 kom)

233. IDIOT (1 kom)

234. BIJELE NOĆI (1 kom)

235. SELO STEPANČIKOVO (1 kom)

236. ZAPISI IZ MRTVOG DOMA (1 kom)

237. ČLANCI (1 kom)

238. DNEVNIK PISCA 1877.-1881. (1 kom)

239. IME RUŽE (1 kom)

240. PONOĆNI KAUBOJ (1 kom)

241. TUSCOV BIK (1 kom)

242. KOLA (1 kom)

243. GENERAL IZ DŽUNGLE (1 kom)

244. BERAČI PAMUKA (1 kom)

245. ČOVJEK KOJI JE SADIO DRVEĆE (1 kom)

246. NITKO I NIŠTA U PARIZU I LONDONU (1 kom)

247. 1984. (1 kom)

248. K (1 kom)

249. RAKOVA OBRATNICA (1 kom)

250. CRNO PROLJEĆE (1 kom)

251. KNJIGE MOG ŽIVOTA (1 kom)

252. MIRNI DANI NA KLIŠIJU (1 kom)

253. PREDRAGA MOJA BRENDA (1 kom)

254. SVIJET SEKSA (1 kom)

255. KIPPS (1 kom)

256. ODSUSTVO DO BUĐENJA (1 kom)

257. PRIDE AND PREJUDICE (PONOS I PREDRASUDE) (1 kom)

258. EMMA (1 kom)

259. THE AMBASSADORS (1 kom)

260. TRI PRIPOVIJETKE (1 kom)

261. DANTONOVA SMRT (1 kom)

262. SAD SMO KVIT (1 kom)

263. WHO'S AFRAID OF VIRGINIA WOOLF (1 kom)

264. DOŽIVLJAJI ARTHURA GORDONA PYMA (1 kom)

265. ARABESKE I GROTESKE (1 kom)

266. IZDAJNIČKO SRCE (1 kom)

267. DANI (1 kom)

268. POSLANICA O OPROŠTENJU (1 kom)

269. BRAČNO PUTOVANJE (1 kom)

270. AFRIKA - LICE IZA MASKE (1 kom)

271. TO THE LIGHTHOUSE (1 kom)

272. VRIJEME JEDNOM MORA STATI (1 kom)

273. GIOCONDIN POSMIJEH (1 kom)

274. VRIJEME MORA JEDNOM STATI (1 kom)

275. MAJMUN I BIT (1 kom)

276. SLIJEPI U GAZI (1 kom)

277. OTOK (1 kom)

278. POINT COUNTER POINT (1 kom)

279. CROME YELLOW (1 kom)

280. NESAHRANJENI MRTVACI / OBZIRNA BLUDNICA (1 kom)

281. MUČNINA (1 kom)

282. ODGODA / RIJEČI (1 kom)

283. ŠALA (1 kom)

284. ŽIVOT JE DRUGDJE (1 kom)

285. SMEŠNE LJUBAVI (1 kom)

286. DEVET PRIČA (1 kom)

287. JUSTINE ILI NEDAĆE KREPOSTI (1 kom)

288. ČETIRI DRAME (1 kom)

289. RAZBIJENA JAJA (1 kom)

290. GOSPOĐA BOVARY (1 kom)

291. DOŽIVLJAJI DOBROG VOJNIKA ŠVEJKA (1 kom)

292. NAŠA PRIČA POČINJE (1 kom)

293. DEMIAN (1 kom)

294. GALEB JONATHAN LIVINGSTON (1 kom)

295. BOŽANSTVENA KOMEDIJA (1 kom)

296. DON QUIJOTE (1 kom)

297. UZORNE PRIČE (1 kom)

298. IVANHOE (1 kom)

299. RAZGOVOR SA CENZOROM (1 kom)

300. HEDDA GABLER (1 kom)

301. KAŠTANKA I DRUGE NOVELE (1 kom)

302. KALENDARSKE PRIČE (1 kom)

303. KAVKASKI KRUG KREDOM (1 kom)

304. VLADALAC (1 kom)

305. CANDIDE (1 kom)

306. LISISTRATA (1 kom)

307. OTELO (1 kom)

308. OTELO (1 kom)

309. TIT ANDRONIK (1 kom)

310. KRALJ LEAR (1 kom)

311. ROMEO I JULIJA (1 kom)

312. ROMEO I JULIJA (1 kom)

313. SJAJ I BIJEDA KURTIZANA (1 kom)

314. NAPUŠTENA ŽENA (1 kom)

315. TWELFTH NIGHT (1 kom)

316. THE PICTURE OF DORIAN GRAY (1 kom)

317. ZLOČESTE MISLI (1 kom)

318. SRETNI KRALJEVIĆ (1 kom)

319. THE HAPPY PRINCE AND OTHER STORIES (1 kom)

320. SLAVUJ I RUŽA (1 kom)

321. SLIKA DORIANA GRAYA (1 kom)

322. ZLOČIN LORDA ARTURA SEVILA (1 kom)

323. KENTERVILSKI DUH (1 kom)

324. THE DARING YOUNG MAN ON THE FLYING TRAPEZE (1 kom)

325. HARUN I MORE PRIČA (1 kom)

326. GOLI RUČAK (1 kom)

327. ISPOVIJESTI JEDNOG UŽIVATELJA OPIJA (1 kom)

328. FILOZOFSKE PRIČE (1 kom)

329. MERCADET (1 kom)

330. SVJETLOST U KOLOVOZU (1 kom)

331. RUŽA ZA EMILY (1 kom)

332. LUPEŽI (1 kom)

333. MLADOST UMJETNIKA (1 kom)

334. KRIK I BIJES (1 kom)

335. PALAČA (1 kom)

336. SIĐI, MOJSIJE (1 kom)

337. ABŠALOME, SINE MOJ! (1 kom)

338. PRISTUP FAULKNERU (1 kom)

339. HERZOG (1 kom)

340. DOŽIVLJAJI AUGIE MARCHA (1 kom)

341. HUMBOLDTOV DAR (1 kom)

342. PROSINAC JEDNOG DEKANA (1 kom)

343. GRČKE TRAGEDIJE (1 kom)

344. ZLATNI MAGARAC (1 kom)

345. POŠTO DAŠ? (1 kom)

346. ENGLESKE RENESANSNE TRAGEDIJE (1 kom)

347. GERMINAL (1 kom)

348. JA BIT ĆU TU, NA SUNCU I U SJENI (1 kom)

349. KORIOLAN (1 kom)

350. STANARI (1 kom)

351. ZAŠTO SMO U VIJETNAMU? (1 kom)

352. THOUSAND CRANES (1 kom)

353. KRONIKA O NAŠEM MALOM MISTU (1 kom)

354. LIBAR MILJENKA SMOJE (1 kom)

355. LIBAR MILJENKA SMOJE (1 kom)

356. DNEVNIK JEDNOG PENZIONERA (1 kom)

357. DALMATINSKA PISMA (1 kom)

358. PASJE NOVELETE (1 kom)

359. PJESME, NOVELE, DRAME, ESEJI / PJESME, ESEJI I ČLANCI (1 kom)

360. ISUŠENA KALJUŽA (1 kom)

361. ČUDO U POSKOKOVOJ DRAGI (1 kom)

362. POKAŽI KOLIKO ME CIJENIŠ (1 kom)

363. ŠTEFICA CVEK U RALJAMA ŽIVOTA (1 kom)

364. IŠMAIL (1 kom)

365. SEX PARTIJSKI NEPRIJATELJ No 1 (1 kom)

366. SMAKNUTA LICA (1 kom)

367. U POTPALUBLJU (1 kom)

368. JAZAVAC PRED SUDOM (1 kom)

369. AKO SE ZOVEM SYLVIA (1 kom)

370. FORSIRANJE ROMANA-REKE (1 kom)

371. MRAMORNA KOŽA (1 kom)

372. HOLOGRAMI STRAHA (1 kom)

373. MINISTARSTVO BOLI (1 kom)

374. LEICA FORMAT (1 kom)

375. MARIJA CZESTOCHOWSKA JOŠ UVIJEK RONI SUZE (1 kom)

376. KAMOV (1 kom)

377. IZ SVIJETA POTLAČENIH (1 kom)

378. MAJMUN I BIT (1 kom)

379. KOZACI (1 kom)

380. KONTRAPUNKT (1 kom)

381. ŠALA (1 kom)

382. OPROŠTAJNI VALCER (1 kom)

383. OMILJENA IGRA (1 kom)

384. SVE ZBOG MARIJE (1 kom)

385. PATAGONIJA (1 kom)

386. LJILJAN U DOLU (1 kom)

387. PISMO KRALJICI CVEĆA (1 kom)

388. SOL, OVCE I KAMENJE (1 kom)

389. BEZ IZNENADNIH RADOSTI MOLIM (1 kom)

390. PIGMALION (1 kom)

391. GREAT EXPECTATIONS (1 kom)

392. LEGENDA O LIJEPOM PECOPINU I LIJEPOJ BAULDOURI (1 kom)

393. THE LAST TRIP (1 kom)

394. ANTOLOGIJA HRVATSKOG HUMORA I-VI (1 kom)

395. ANTOLOGIJA HRVATSKE FANTASTIČNE PROZE I SLIKARSTVA (1 kom)

396. LJUBAVNA PISMA HRVATSKIH KNJIŽEVNIKA (1 kom)

397. ŽELJEZNA KOLONA (1 kom)

398. 1984. (1 kom)

399. VESELI PARIŠKI SVIBANJ (1 kom)

400. ZAPATISTA (1 kom)

401. PEER GYNT (1 kom)

402. KUGA (1 kom)

403. VIVA LA MUERTE (1 kom)

404. POZORIŠTA (1 kom)

405. USPOMENE DOBRO ODGOJENE DJEVOJKE (1 kom)

406. POSLIJE MNOGIH LJETA (1 kom)

407. KONTRAPUNKT (1 kom)

408. GENIJ I BOGINJA (1 kom)

409. EYELESS IN GAZA (1 kom)

410. PRIČE O OBIČNOM LUDILU (1 kom)

411. ORLOV DAR (1 kom)

412. THE COLOSSUS OF MAROUSSI (1 kom)

413. UMORSTVA U ULICI MORGUE I DRUGE PRIČE (1 kom)

414. PATRIJARHOVA JESEN / KRONIKA NAJAVLJENE SMRTI (1 kom)

415. PUKOVNIKU NEMA TKO DA PIŠE / LIŠĆE NA VJETRU (1 kom)

416. PUKOVNIKU NEMA TKO DA PIŠE (1 kom)

417. LJUBAV U DOBA KOLERE (1 kom)

418. POZA ZA PROZU (1 kom)

419. NA DRINI ĆUPRIJA (1 kom)

420. ANDRIĆ (1 kom)

421. PROKLETA AVLIJA (1 kom)

422. STAZE / LICA / PREDELI (1 kom)

423. PROKLETA AVLIJA / MOST NA ŽEPI (1 kom)

424. BIJELA VRANA (1 kom)

425. BANKET U BLITVI (1 kom)

426. POVRATAK FILIPA LATINOVICZA (1 kom)

427. NA RUBU PAMETI (1 kom)

428. 1999 (1 kom)

429. ZASTAVE, I-V (1 kom)

430. GODINE (1 kom)

431. GOSPOĐA DALOVEJ (1 kom)

432. BETWEEN THE ACTS (1 kom)

433. KNJIGA O SITNOM (1 kom)

434. U OPASNOJ SJENI (1 kom)

435. POVRATAK FILIPA LATINOVICZA (1 kom)

436. HRVATSKI BOG MARS (1 kom)

437. OSVIT (1 kom)

438. TAJINSTVENE PRIČE (1 kom)

439. AMALGAMI (1 kom)

440. POD ISTIM NEBOM (1 kom)

441. PLAVA HRIZANTEMA (1 kom)

442. DEVET PRIČA (1 kom)

443. ANTOLOGIJA HRVATSKE FANTASTIČNE PROZE I SLIKARSTVA (1 kom)

444. VREMENSKI STROJ (1 kom)

445. KAPIJA (1 kom)

446. DNEVNIK O MINOTAURU (1 kom)

447. DONJI SVETOVI (1 kom)

448. NA KRAJU OSTAJE REČ (1 kom)

449. POTOPLJENI SVET (1 kom)

450. SNEG I LED (1 kom)

451. PRVI LJUDI NA MJESECU (1 kom)

452. TONO-BANGI (1 kom)

453. STRANGE RELATIONS (1 kom)

454. TRAMPA SVESTI (1 kom)

455. LIFE UNDER THE JOLLY ROGER (1 kom)

456. IZABRANA DJELA (1 kom)

457. SMRT TRAGEDIJE (1 kom)

458. MIT, NACIJA I KNJIŽEVNOST (1 kom)

459. RAZGOLIĆENJE KNJIŽEVNE ZBILJE (1 kom)

460. MIT O AVANGARDI I MIT O DEKADENCIJI (1 kom)

461. KRITIKE (1 kom)

462. PROBLEMI MODERNE KRITIKE (1 kom)

463. O KNJIŽEVNOSTI I UMETNOSTI (1 kom)

464. ELIZABETHAN DRAMATISTS (1 kom)

465. FONETIKA KNJIŽEVNOSTI (1 kom)

466. POVIJEST SVJETSKE KNJIŽEVNOSTI I-VII (1 kom)

467. KNJIŽEVNI PORTRETI (1 kom)

468. LITERARY NEW YORK (1 kom)

469. AFRIČKA KNJIŽEVNOST DVADESETOG STOLJEĆA (1 kom)

470. IZNENADA GROMADA PONORA, SADE (1 kom)

471. HRVATSKA KNJIŽEVNA AVANGARDA (1 kom)

472. HRVATSKA KNJIŽEVNA AVANGARDA (1 kom)

473. EROTIZAM I KNJIŽEVNOST (1 kom)

474. RUSKI FORMALIZAM I KNJIŽEVNA ISTORIJA (1 kom)

475. NA IZVORIMA PJESNIŠTVA (1 kom)

476. STRUKTURA MODERNE LIRIKE (1 kom)

477. STRANI PISCI (1 kom)

478. MILAN MARJANOVIĆ - KRITIČAR MODERNE (1 kom)

479. KOMPARATIVNA KNJIŽEVNOST (1 kom)

480. THE HERITAGE OF SYMBOLISM (1 kom)

481. THE HERITAGE OF SYMBOLISM (1 kom)

482. THE NORTON ANTHOLOGY OF ENGLISH LITERATURE (1 kom)

483. THE LIBERTINE READER : EROTICISM AND ENLIGHTENMENT IN 18th CENTURY FRANCE (1 kom)

484. UNUTARNJI RUKOPIS (1 kom)

485. SPINOZA AND OTHER HERETICS (1 kom)

486. CONQUEST OF VIOLENCE (1 kom)

487. IZREKE (1 kom)

488. FILOZOFIJSKA PROPEDEUTIKA (1 kom)

489. RACIONALISTIČKA FILOZOFIJA (1 kom)

490. RACIONALISTIČKA FILOZOFIJA (1 kom)

491. PORIJEKLO RELIGIJE (1 kom)

492. KRAJ UTOPIJE/ESEJ O OSLOBOĐENJU (1 kom)

493. NAROPA (1 kom)

494. SOCIJALNA ANTROPOLOGIJA (1 kom)

495. SUMRAK IDOLA (1 kom)

496. OSVIT (1 kom)

497. HODOČASNIK OBLAKA (1 kom)

498. AN ESSAY ON LIBERATION (1 kom)

499. KULTURA LAŽI (1 kom)

500. BARIKADE (1 kom)

501. SUBLIMNI OBJEKT IDEOLOGIJE (1 kom)

502. KOLIKO FAŠIZMA? (1 kom)

503. ARHIV MEDIJA (1 kom)

504. NIKADA NISMO BILI MODERNI (1 kom)

505. ETNOGRAFIJA KOMUNIKACIJE (1 kom)

506. FIDEL CASTRO I RELIGIJA (1 kom)

507. OGLEDI IZ KULTURNE ANTROPOLOGIJE (1 kom)

508. BIROKRATSKI KOLEKTIVIZAM (1 kom)

509. POLITIČKA EKONOMIJA SOCIJALIZMA (1 kom)

510. POLITIČKA EKONOMIJA SOCIJALIZMA (1 kom)

511. ANTOLOGIJA RADIO ESEJA (1 kom)

512. LINGVISTIKA I KOLONIJALIZAM (1 kom)

513. JEZIK I LINGVISTIKA (1 kom)

514. ČOVJEK JEDNE DIMENZIJE (1 kom)

515. FILOZOFSKE I POLITIČKE RASPRAVE (1 kom)

516. AN ESSAY ON LIBERATION (1 kom)

517. KRAJ UTOPIJE / ESEJ O OSLOBOĐENJU (1 kom)

518. O GNEVU (1 kom)

519. O GNEVU (1 kom)

520. NIETZSCHE I POSTMODERNIZAM (1 kom)

521. NIETZSCHE I POSTMODERNIZAM (1 kom)

522. RIJEČI I STVARI (1 kom)

523. SABRANA DJELA (1 kom)

524. ETIKA (1 kom)

525. SLOBODA LAJANJA / ZAUZETO, HRVAT! (1 kom)

526. OSNIVANJE METAFIZIKE ĆUDOREĐA (1 kom)

527. GLOBALIZACIJA I NOVA EKONOMIJA (1 kom)

528. RATNI ZLOČINI (1 kom)

529. MEĐUNARODNI SUD ZA RATNE ZLOČINE NA PODRUČJU BIVŠE JUGOSLAVIJE (1 kom)

530. NACIONALNI PARK SRBIJA (1 kom)

531. DELOŽACIJE U REPUBLICI HRVATSKOJ (1 kom)

532. HAAŠKI PROTOKOLI (1 kom)

533. KRITIKA PRAKTIČKOG UMA (1 kom)

534. LINGVISTIKA I POETIKA (1 kom)

535. RASPRAVE, ČLANCI, POLEMIKE (1 kom)

536. NESUVISLOST FILOZOFA (1 kom)

537. LOGIKA (1 kom)

538. KRITIKA MOĆI SUĐENJA (1 kom)

539. SOCIOLOGIJA MAXA WEBERA (1 kom)

540. POLITIČKA EKONOMIJA SOCIJALIZMA (1 kom)

541. SOCIJALIZAM I DEMOKRACIJA (1 kom)

542. BIROKRATSKI KOLEKTIVIZAM (1 kom)

543. PROŠLOST I BUDUĆNOST 20. STOLJEĆA (1 kom)

544. KROZ TRANZICIJU (1 kom)

545. UVOD U NACIONALNU EKONOMIJU (1 kom)

546. DUGOVI (1 kom)

547. DRUGI KRUG MOĆI (1 kom)

548. KULTURA I LIČNOST (1 kom)

549. DRUŠTVENA ANATOMIJA NACIONALIZMA (1 kom)

550. BITAK I POVIJESNOST (1 kom)

551. DRUŠTVA (1 kom)

552. KINESKA ZNANOST I ZAPAD (1 kom)

553. ARISTOTELOV USTAV ATENSKI (1 kom)

554. KLASIČNI NJEMAČKI IDEALIZAM (1 kom)

555. ILUZIJA I STRAH U GRAĐANSKOM SVIJETU (1 kom)

556. GOZBA ILI O LJUBAVI (1 kom)

557. NOVI ESEJI (1 kom)

558. PHILEBUS (1 kom)

559. METAFIZIKA I PRAKTIČNA FILOZOFIJA (1 kom)

560. PRILOG ZASNIVANJU ONTOLOGIJE (1 kom)

561. DIJALEKTIČKA IMAGINACIJA (1 kom)

562. O DEKONSTRUKCIJI (1 kom)

563. UMJETNOST I EGZISTENCIJA (1 kom)

564. BELEŠKE O LUDORIJI RATA (1 kom)

565. POSLOVI I DANI (1 kom)

566. KAKO ČITATI HEIDEGGERA (1 kom)

567. KRAJ FILOZOFIJE I ZADAĆA MIŠLJENJA (1 kom)

568. POLITIKA (1 kom)

569. IJON - GOZBA - FEDAR (1 kom)

570. KRITIKA MOĆI SUDJENJA (1 kom)

571. KRITIKA ČISTOG UMA (1 kom)

572. SLOBODA I TLAČENJE & DRUGI ESEJI (1 kom)

573. EROS ET CIVILIZATION (1 kom)

574. LINGVISTIKA I FILOZOFIJA (1 kom)

575. ISTINA I ESTETSKA ISTINA (1 kom)

576. FILOZOFIJA HISTORIJE (1 kom)

577. FILOZOFIJA (1 kom)

578. MUDROST I ZABLUDE FILOZOFIJE (1 kom)

579. PHILOSOPHICAL FRAGMENTS (1 kom)

580. PHILOSOPHICAL FRAGMENTS (1 kom)

581. FILOZOFSKA HRESTOMATIJA 2 (1 kom)

582. FILOZOFSKA HRESTOMATIJA 4 (1 kom)

583. FILOZOFSKA HRESTOMATIJA 5 (1 kom)

584. FILOZOFSKA HRESTOMATIJA 6 (1 kom)

585. FILOZOFSKA HRESTOMATIJA 6 (1 kom)

586. FILOZOFSKA HRESTOMATIJA 7 (1 kom)

587. FILOZOFSKA HRESTOMATIJA 8 (1 kom)

588. FILOZOFSKA HRESTOMATIJA 10 (1 kom)

589. FILOZOFSKA HRESTOMATIJA 11 I 12 (1 kom)

590. FILOZOFSKI DISKURS MODERNE (1 kom)

591. SUBJEKT I SUBJEKTIVNOST (1 kom)

592. SUBJEKT I SUBJEKTIVNOST (1 kom)

593. UTOPIJA SMISLA I ISTINA VREMENA (1 kom)

594. UTOPIJA SMISLA I ISTINA VREMENA (1 kom)

595. FILOZOFIJ PRAVA (1 kom)

596. UVOD U ETIKU (1 kom)

597. UVOD U ETIKU (1 kom)

598. TEORIJA ISTORIJE (1 kom)

599. DIKTATURA NAD POTREBAMA (1 kom)

600. DIKTATURA NAD POTREBAMA (1 kom)

601. DIKTATURA NAD POTREBAMA (1 kom)

602. DIKTATURA NAD POTREBAMA (1 kom)

603. FILOZOFIJA 3 (1 kom)

604. DIJALEKTIKA I POLITIKA (1 kom)

605. OSNOVE ESTETIKE (1 kom)

606. OSNOVE ESTETIKE (1 kom)

607. STRUKTURALIZAM (1 kom)

608. FOUCAULT I QUEER TEORIJA (1 kom)

609. POSTMODERNIZAM I PORICANJE HOLOKAUSTA (1 kom)

610. PRIPITOMLJAVANJE DRUGOG (1 kom)

611. DIJALEKTIKA OBIČAJNOSTI (1 kom)

612. PRELUDIJI (1 kom)

613. RAD DAD (1 kom)

614. RAD DAD (1 kom)

615. MY BABY RIDES THE SHORT BUS (1 kom)

616. LEAVE ME ALONE (1 kom)

617. ANARCHISM AND EDUCATION (1 kom)

618. THE MODERN SCHOOL MOVEMENT (1 kom)

619. THE PROCESS OF ART EDUCATION IN THE ELEMENTARY SCHOOL (1 kom)

620. THE PROCESS OF ART EDUCATION IN THE ELEMENTARY SCHOOL (1 kom)

621. THE PROCESS OF ART EDUCATION IN THE ELEMENTARY SCHOOL (1 kom)

622. KRIZA PSIHOANALIZE (1 kom)

623. ODABRANA DELA SIGMUNDA FREUDA 1-8 (1 kom)

624. OSNOVI NEUROLINGVISTIKE (1 kom)

625. OLOŠ MANIFEST (1 kom)

626. OLOŠ MANIFEST (1 kom)

627. ANARHISTIČKA IDEJA (1 kom)

628. Buffy - anarhosindikalistkinja (1 kom)

629. MOJE PUTOVANJE S ARISTOTELOM KROZ ANARHISTIČKU UTOPIJU (1 kom)

630. NAPOMENA: RADOVI NA WEBSHOPU! (1 kom)

631. ŠIRENJE BLUDNIH IDEJA U SLAVONIJI (1 kom)

632. ŠIRENJE BLUDNIH IDEJA U SLAVONIJI (1 kom)

633. IŠTIPANA HARTIJA (1 kom)

634. ANARHIJA JE MOGUĆA (1 kom)

635. ŽIVJELA REVOLUCIJA (1 kom)

636. RAD (1 kom)

637. PODZEMNA RUSIJA (1 kom)

638. Buffy - anarhosindikalistkinja (1 kom)

639. ANARHIJA I KRŠĆANSTVO (1 kom)

640. DRVO ŽIVOTA (1 kom)

641. KAKO NENASILJE ŠTITI DRŽAVU (1 kom)

642. ANARHISTIČKA IDEJA (1 kom)

643. ANARHISTIČKA TENZIJA / KRITIKA SINDIKALIZMA / ORUŽANA RADOST (1 kom)

644. KAKO POTROŠITI SVIJET (1 kom)

645. REDEFINIRANJE NAŠIH ODNOSA (1 kom)

646. ANARHIJA (1 kom)

647. ZELENI ALATI ZA ODRŽIVU REVOLUCIJU (1 kom)

648. PAKET KNJIGA ŠTO ČITAŠ? (1 kom)

649. PRIRUČNIK ZA GRADNJU KUĆA OD BALA SLAME (1 kom)

650. THE FAILURE OF NONVIOLENCE (1 kom)

651. ČETVRTI SVJETSKI RAT / DRUGAČIJI SVIJET JE MOGUĆ! (1 kom)

652. MEDIJI, PROPAGANDA I SISTEM (1 kom)

653. SNAGA UTOPIJE (1 kom)

654. LJUDI IZ TELEVIZORA (1 kom)

655. ANARHIZAM I NASILJE (1 kom)

656. MOJE PUTOVANJE S ARISTOTELOM KROZ ANARHISTIČKU UTOPIJU (1 kom)

657. OSOBNA REVOLUCIONARNA TEORIJA (1 kom)

658. PERMAKULTURA (1 kom)

659. IZVIRU PJESME IZ DUŠE (1 kom)

660. SUVERENITET POTREBA (1 kom)

661. REPRODUKCIJA SVAKODNEVNOG ŽIVOTA (1 kom)

662. WILDCAT (1 kom)

663. UKIDANJE RADA (1 kom)

664. ZAŠTO NISAM PRIMITIVIST (1 kom)

665. ANARHIZAM (1 kom)

666. ANARHIZAM: kratki uvod (1 kom)

667. CRNA ZASTAVA ANARHIZMA (1 kom)

668. WALDEN (1 kom)

669. WALDEN (1 kom)

670. NAROD BEZ VLADE (1 kom)

671. POLITIKA BEZ MOĆI (1 kom)

672. CONTRADICTIONARY (1 kom)

673. ANARHIZAM I DRUGI OGLEDI (1 kom)

674. EVOLUCIJA, REVOLUCIJA I ANARHISTIČKI IDEAL (1 kom)

675. U OBRANU ANARHIZMA (1 kom)

676. EVAZIJA (1 kom)

677. HESENSKI GLASNIK (1 kom)

678. GRAĐANSKI NEPOSLUH (1 kom)

679. DIREKTNA AKCIJA (1 kom)

680. MANIFEST SLAVENIMA / OMLADINI (1 kom)

681. OPEN UTOPIA (1 kom)

682. SOCCER vs. THE STATE (1 kom)

683. KAKO OMOGUĆITI ANARHISTIČKU REVOLUCIJU (1 kom)

684. DINAMIT (1 kom)

685. DE MOKER GROUP/WORK IS A CRIME (1 kom)

686. Counterpower (1 kom)

687. RECIPES FOR DISASTER (1 kom)

688. WILLIAM BLAKE: VISIONARY ANARCHIST (1 kom)

689. WILLIAM BLAKE: VISIONARY ANARCHIST (1 kom)

690. THE ANARCHIST WRITINGS OF WILLIAM GODWIN (1 kom)

691. DAYS OF WAR, NIGHTS OF LOVE (1 kom)

692. IMAGINAL MACHINES (1 kom)

693. FIELDS, FACTORIES AND WORKSHOPS OF TOMORROW (1 kom)

694. ANARCHIST ESSAYS (1 kom)

695. CUBAN ANARCHISM (1 kom)

696. GEORGE ORWELL AT HOME AND AMONG ANARCHISTS (1 kom)

697. LEAVING THE 20TH CENTURY (1 kom)

698. BENEATH THE PAVING STONES (1 kom)

699. VIJESTI IZ NIGDINE (1 kom)

700. MILOŠ KRPAN: izabrani spisi (1 kom)

701. FIRE AND FLAMES (1 kom)

702. HOW IT ALL BEGAN (1 kom)

703. MUTUAL AID (1 kom)

704. THE ANGRY BRIGADE (1 kom)

705. KATALONIJI U ČAST (1 kom)

706. A DECLARATION OF THE HUMAN RIGHTS (1 kom)

707. SLOBODA I JEDNAKOST (1 kom)

708. ANARHIZAM I NASILJE (1 kom)

709. SOCIETY OF THE SPECTACLE (1 kom)

710. ANARCHIST PEDAGOGIES (1 kom)

711. NIGDJE KOD KUĆE (1 kom)

712. LIRIKA (1 kom)

713. ISPOVIJEST HULIGANA (1 kom)

714. CHILDE HAROLD (1 kom)

715. PESME (1 kom)

716. KRČMARSKA MOSKVA (1 kom)

717. SELECTED STORIES AND POEMS (1 kom)

718. NA SAV GLAS (1 kom)

719. PJESME / KAKO SE PRAVE STIHOVI (1 kom)

720. PJESME / KAKO SE PRAVE STIHOVI (1 kom)

721. IZ DJELA (1 kom)

722. PJESME LAURI (1 kom)

723. SONETI (1 kom)

724. PJESME AMERIČKIH CRNACA (1 kom)

725. POEMS FROM THE SANSKRIT (1 kom)

726. BALADA O TAMNICI U READINGU (1 kom)

727. THE POEMS OF DOCTOR ZHIVAGO (1 kom)

728. POEZIJA (1 kom)

729. BROD U BOCI (1 kom)

730. NOSTALGIJA SVJETLOSTI (1 kom)

731. PJESME I PJESNIČKE PROZE / ESEJI I KRITIKE, ZAPISI (1 kom)

732. PJESME I ESEJI (1 kom)

733. ANTOLOGIJA STARE LIRIKE GRČKE (1 kom)

734. LATINSKA POEZIJA (1 kom)

735. MARE NOSTRUM (1 kom)

736. ZLATNA KNJIGA HRVATSKOG PJESNIŠTVA OD POČETAKA DO DANAS (1 kom)

737. SAVREMENA POLJSKA POEZIJA (1 kom)

738. NEKE STVARI I OSTALO (1 kom)

739. 20 POEMAS DE AMOR Y UNA CANCION DESESPERADA (1 kom)

740. CIGANSKI ROMANSERO (1 kom)

741. ISPOVIJEST MANGUPA (1 kom)

742. PAN (1 kom)

743. JAMA (1 kom)

744. JAMA (1 kom)

745. KONCERT ZA 1001 BUBANJ (1 kom)

746. MIRISI, ZLATO I TAMJAN (1 kom)

747. GRADITELJ SVRATIŠTA (1 kom)

748. GORSKI VIJENAC (1 kom)

749. POHVALA ULICI (1 kom)

750. POLICAJCI DUHA (1 kom)

751. OBITELJSKI ALBUM (1 kom)

752. A (1 kom)

753. RODU O JEZIKU (1 kom)

754. SELJAČKA BUNA / THE PEASANT REBELLION (1 kom)

755. NARODNE PRIPOVIJETKE (1 kom)

756. NARODNE DRAME, POSLOVICE I ZAGONETKE (1 kom)

757. NARODNE DRAME, POSLOVICE I ZAGONETKE (1 kom)

758. LJUBAVI NA CRNOM BARŠUNU (1 kom)

759. LJUBAVI NA CRNOM BARŠUNU (1 kom)

760. KUDILJA I VRETENO (1 kom)

761. VITEZ SLAVONSKE RAVNI (1 kom)

762. ZLATNA KNJIGA HRVATSKOG PJESNIŠTVA OD POČETAKA DO DANAS (1 kom)

763. BILJEŠKA O PISCU (1 kom)

764. BILJEŠKA O PISCU (1 kom)

765. MEDITERANSKI BREVIJAR (1 kom)

766. PRIČA IZ JAPANA I DRUGE ODABRANE (1 kom)

767. KRILATI KONJANIK (1 kom)

768. OGNJEVI I RUŽE (1 kom)

769. PISAC I PRINCEZA (1 kom)

770. BEZ GLAGOLA (1 kom)

771. KNJIGA, KULA, DECA (1 kom)

772. ODRONSKE POREDBE (1 kom)

773. ZERO (1 kom)

774. TIŠINA (1 kom)

775. KOAN (1 kom)

776. DRVO NASRED SVIJETA (1 kom)

777. MOJ ŽIVOT JE NOVI VAL (1 kom)

778. OTAC (1 kom)

779. POGLED MALOUMNOG (1 kom)

780. OVO BI MOGAO BITI VAŠ SREĆAN DAN (1 kom)

781. ŠUM KRILA, ŠUM VODE (1 kom)

782. O TEBI MENI MORU (1 kom)

783. URBANOMIJA (1 kom)

784. ZAČARANA ČAROBNICA (1 kom)

785. RAZBIJANJE (1 kom)

786. RUKE AZAZELOVE (1 kom)

787. PISA. POVRATAK (1 kom)

788. KAD JE BIO JULI (1 kom)

789. MOJ BEOGRADSKI DNEVNIK (1 kom)

790. MOJ BEOGRADSKI DNEVNIK (1 kom)

791. ČAGALJ (1 kom)

792. GRINGO (1 kom)

793. PJESME I ESEJI (1 kom)

794. ŠTO JE MUŠKARAC BEZ BRKOVA (1 kom)

795. ŠTO JE MUŠKARAC BEZ BRKOVA (1 kom)

796. CRNO CRVENO (1 kom)

797. POGLEDAJ SVOJE RUKE (1 kom)

798. RJEČNIK TIJELA (1 kom)

799. RACIONALISTIČKA FILOZOFIJA (1 kom)

800. PRAGMATIZAM (1 kom)

801. FILOSOFIJSKA PROPEDEUTIKA (1 kom)

802. HODOČASNIK OBLAKA (1 kom)

803. OSVIT (1 kom)

804. IZREKE (1 kom)

805. NAROPA (1 kom)

806. FILOZOFIJA U TRAGIČNOM RAZDOBLJU GRKA (1 kom)

807. MERILA VREMENA (1 kom)

808. DIJALOZI (1 kom)

809. SUMRAK IDOLA (1 kom)

810. SUMRAK IDOLA (1 kom)

811. ANTIHRIST (1 kom)

812. TAKO JE GOVORIO ZARATUSTRA (1 kom)

813. RASPRAVA O PORIJEKLU I OSNOVAMA NEJEDNAKOSTI MEĐU LJUDIMA / DRUŠTVENI UGOVOR (1 kom)

814. ON POETRY AND STYLE (1 kom)

815. PORIJEKLO RELIGIJE (1 kom)

816. THE BIRTH OF TRAGEDY AND THE GENEALOGY OF MORALS (1 kom)

817. KRITIČKA TEORIJA DRUŠTVA (1 kom)

818. ETNOLOGIJA I ANTROPOLOGIJA U MARXA (1 kom)

819. MARKSIZAM I MUSLIMANSKI SVIJET (1 kom)

820. ILUZIJA I STRAH U GRAĐANSKOM SVIJETU OD DICKENSA DO ORWELLA (1 kom)

821. ILUZIJA I STRAH U GRAĐANSKOM SVIJETU OD DICKENSA DO ORWELLA (1 kom)

822. DIJALEKTIKA PRIRODE (1 kom)

823. NOVIJA FILOZOFIJA ZAPADA (1 kom)

824. RELIGIJA I PROFIT (1 kom)

825. ANTOLOGIJA FILOZOFSKIH TEKSTOVA S PREGLEDOM POVIJESTI FILOZOFIJE (1 kom)

826. RADNJA I OBJAŠNJENJE (1 kom)

827. BITAK I LJUBAV (1 kom)

828. TRADICIJA METAFIZIKE (1 kom)

829. RIJEČ I SLIKA (1 kom)

830. FILOZOFSKE I POLITIČKE RASPRAVE (1 kom)

831. PRILOG ZASNIVANJU ONTOLOGIJE (1 kom)

832. FRANCUSKA PROSVJETITELJSKA FILOZOFIJA (1 kom)

833. OBILJE I NASILJE (1 kom)

834. PROSTITUCIJA U JUGOSLAVIJI (1 kom)

835. ANARHIJA U BAVARSKOJ (1 kom)

836. FILOZOFIJA U BUDOARU (1 kom)

837. KOCKAR (1 kom)

838. POQUEERENE PRIČE (1 kom)

839. PISMA IZ LUDNICE (1 kom)

840. VITEZ SLAVONSKE RAVNI (1 kom)

841. TAJNA KRVAVOG MOSTA (1 kom)

842. DNEVNIK JEDNOG PENZIONERA (1 kom)

843. Marija Czestochowska još uvijek roni suze (umiranje u Torontu) (1 kom)

844. OVO BI MOGAO BITI VAŠ SREĆAN DAN (1 kom)

845. MAMAC (1 kom)

846. MAMAC (1 kom)

847. U POTPALUBLJU (1 kom)

848. NAUČI PSA TRIKOVIMA (1 kom)

849. HOLOGRAMI STRAHA (1 kom)

850. KRONIKA O NAŠEM MALOM MISTU (1 kom)

851. SMIJEŠNE LJUBAVI (1 kom)

852. ZABILJEŠKE STAROG POKVARENJAKA (1 kom)

853. CRNO PROLJEĆE (1 kom)

854. NEXUS (1 kom)

855. RAKOVA OBRATNICA (1 kom)

856. ZAŠTO SMO U VIJETNAMU? (1 kom)

857. STRANAC (1 kom)

858. THE STRANGER (1 kom)

859. ODGODA - RIJEČI (1 kom)

860. KAZALIŠNA KAVANA (1 kom)

861. MUDROST SRCA (1 kom)

862. TIN UJEVIĆ - Sabrana djela 1-17 (1 kom)

863. LAV TOLSTOJ - IZABRANA DJELA 1-12 (1 kom)

864. KRIVOTVORENI KUPON (1 kom)

865. SEVASTOPOLJSKE PRIPOVIJETKE (1 kom)

866. KRALJ JOHA (1 kom)

867. KRALJ JOHA (1 kom)

868. WAR AND PEACE (RAT I MIR) (1 kom)

869. CRIME AND PUNISHMENT (ZLOČIN I KAZNA) (1 kom)

870. IDIOT (1 kom)

871. BIJELE NOĆI (1 kom)

872. SELO STEPANČIKOVO (1 kom)

873. SELO STEPANČIKOVO (1 kom)

874. ZAPISI IZ MRTVOG DOMA (1 kom)

875. ČLANCI (1 kom)

876. DNEVNIK PISCA 1877.-1881. (1 kom)

877. IME RUŽE (1 kom)

878. PONOĆNI KAUBOJ (1 kom)

879. PONOĆNI KAUBOJ (1 kom)

880. TUSCOV BIK (1 kom)

881. KOLA (1 kom)

882. GENERAL IZ DŽUNGLE (1 kom)

883. BERAČI PAMUKA (1 kom)

884. ČOVJEK KOJI JE SADIO DRVEĆE (1 kom)

885. NITKO I NIŠTA U PARIZU I LONDONU (1 kom)

886. 1984. (1 kom)

887. K (1 kom)

888. RAKOVA OBRATNICA (1 kom)

889. CRNO PROLJEĆE (1 kom)

890. KNJIGE MOG ŽIVOTA (1 kom)

891. MIRNI DANI NA KLIŠIJU (1 kom)

892. PREDRAGA MOJA BRENDA (1 kom)

893. SVIJET SEKSA (1 kom)

894. KIPPS (1 kom)

895. ODSUSTVO DO BUĐENJA (1 kom)

896. PRIDE AND PREJUDICE (PONOS I PREDRASUDE) (1 kom)

897. EMMA (1 kom)

898. THE AMBASSADORS (1 kom)

899. TRI PRIPOVIJETKE (1 kom)

900. DANTONOVA SMRT (1 kom)

901. SAD SMO KVIT (1 kom)

902. WHO'S AFRAID OF VIRGINIA WOOLF (1 kom)

903. DOŽIVLJAJI ARTHURA GORDONA PYMA (1 kom)

904. ARABESKE I GROTESKE (1 kom)

905. IZDAJNIČKO SRCE (1 kom)

906. DANI (1 kom)

907. POSLANICA O OPROŠTENJU (1 kom)

908. BRAČNO PUTOVANJE (1 kom)

909. AFRIKA - LICE IZA MASKE (1 kom)

910. TO THE LIGHTHOUSE (1 kom)

911. VRIJEME JEDNOM MORA STATI (1 kom)

912. GIOCONDIN POSMIJEH (1 kom)

913. VRIJEME MORA JEDNOM STATI (1 kom)

914. VRIJEME MORA JEDNOM STATI (1 kom)

915. MAJMUN I BIT (1 kom)

916. SLIJEPI U GAZI (1 kom)

917. OTOK (1 kom)

918. POINT COUNTER POINT (1 kom)

919. POINT COUNTER POINT (1 kom)

920. CROME YELLOW (1 kom)

921. NESAHRANJENI MRTVACI / OBZIRNA BLUDNICA (1 kom)

922. MUČNINA (1 kom)

923. ODGODA / RIJEČI (1 kom)

924. ODGODA / RIJEČI (1 kom)

925. ŠALA (1 kom)

926. ŽIVOT JE DRUGDJE (1 kom)

927. SMEŠNE LJUBAVI (1 kom)

928. DEVET PRIČA (1 kom)

929. JUSTINE ILI NEDAĆE KREPOSTI (1 kom)

930. ČETIRI DRAME (1 kom)

931. RAZBIJENA JAJA (1 kom)

932. GOSPOĐA BOVARY (1 kom)

933. DOŽIVLJAJI DOBROG VOJNIKA ŠVEJKA (1 kom)

934. NAŠA PRIČA POČINJE (1 kom)

935. DEMIAN (1 kom)

936. DEMIAN (1 kom)

937. GALEB JONATHAN LIVINGSTON (1 kom)

938. BOŽANSTVENA KOMEDIJA (1 kom)

939. DON QUIJOTE (1 kom)

940. UZORNE PRIČE (1 kom)

941. IVANHOE (1 kom)

942. RAZGOVOR SA CENZOROM (1 kom)

943. HEDDA GABLER (1 kom)

944. KAŠTANKA I DRUGE NOVELE (1 kom)

945. KALENDARSKE PRIČE (1 kom)

946. KAVKASKI KRUG KREDOM (1 kom)

947. KAVKASKI KRUG KREDOM (1 kom)

948. VLADALAC (1 kom)

949. CANDIDE (1 kom)

950. LISISTRATA (1 kom)

951. OTELO (1 kom)

952. OTELO (1 kom)

953. TIT ANDRONIK (1 kom)

954. KRALJ LEAR (1 kom)

955. ROMEO I JULIJA (1 kom)

956. SJAJ I BIJEDA KURTIZANA (1 kom)

957. SJAJ I BIJEDA KURTIZANA (1 kom)

958. NAPUŠTENA ŽENA (1 kom)

959. NAPUŠTENA ŽENA (1 kom)

960. TWELFTH NIGHT (1 kom)

961. THE PICTURE OF DORIAN GRAY (1 kom)

962. THE PICTURE OF DORIAN GRAY (1 kom)

963. ZLOČESTE MISLI (1 kom)

964. SRETNI KRALJEVIĆ (1 kom)

965. THE HAPPY PRINCE AND OTHER STORIES (1 kom)

966. SLAVUJ I RUŽA (1 kom)

967. SLIKA DORIANA GRAYA (1 kom)

968. ZLOČIN LORDA ARTURA SEVILA (1 kom)

969. KENTERVILSKI DUH (1 kom)

970. KENTERVILSKI DUH (1 kom)

971. THE DARING YOUNG MAN ON THE FLYING TRAPEZE (1 kom)

972. HARUN I MORE PRIČA (1 kom)

973. GOLI RUČAK (1 kom)

974. ISPOVIJESTI JEDNOG UŽIVATELJA OPIJA (1 kom)

975. FILOZOFSKE PRIČE (1 kom)

976. MERCADET (1 kom)

977. SVJETLOST U KOLOVOZU (1 kom)

978. RUŽA ZA EMILY (1 kom)

979. LUPEŽI (1 kom)

980. MLADOST UMJETNIKA (1 kom)

981. KRIK I BIJES (1 kom)

982. PALAČA (1 kom)

983. SIĐI, MOJSIJE (1 kom)

984. ABŠALOME, SINE MOJ! (1 kom)

985. PRISTUP FAULKNERU (1 kom)

986. HERZOG (1 kom)

987. DOŽIVLJAJI AUGIE MARCHA (1 kom)

988. HUMBOLDTOV DAR (1 kom)

989. PROSINAC JEDNOG DEKANA (1 kom)

990. GRČKE TRAGEDIJE (1 kom)

991. ZLATNI MAGARAC (1 kom)

992. POŠTO DAŠ? (1 kom)

993. ENGLESKE RENESANSNE TRAGEDIJE (1 kom)

994. GERMINAL (1 kom)

995. JA BIT ĆU TU, NA SUNCU I U SJENI (1 kom)

996. KORIOLAN (1 kom)

997. STANARI (1 kom)

998. ZAŠTO SMO U VIJETNAMU? (1 kom)

999. THOUSAND CRANES (1 kom)

1000. KRONIKA O NAŠEM MALOM MISTU (1 kom)

1001. LIBAR MILJENKA SMOJE (1 kom)

1002. LIBAR MILJENKA SMOJE (1 kom)

1003. DNEVNIK JEDNOG PENZIONERA (1 kom)

1004. DALMATINSKA PISMA (1 kom)

1005. PASJE NOVELETE (1 kom)

1006. PJESME, NOVELE, DRAME, ESEJI / PJESME, ESEJI I ČLANCI (1 kom)

1007. ISUŠENA KALJUŽA (1 kom)

1008. ČUDO U POSKOKOVOJ DRAGI (1 kom)

1009. POKAŽI KOLIKO ME CIJENIŠ (1 kom)

1010. ŠTEFICA CVEK U RALJAMA ŽIVOTA (1 kom)

1011. IŠMAIL (1 kom)

1012. SEX PARTIJSKI NEPRIJATELJ No 1 (1 kom)

1013. SMAKNUTA LICA (1 kom)

1014. SMAKNUTA LICA (1 kom)

1015. SMAKNUTA LICA (1 kom)

1016. U POTPALUBLJU (1 kom)

1017. JAZAVAC PRED SUDOM (1 kom)

1018. AKO SE ZOVEM SYLVIA (1 kom)

1019. FORSIRANJE ROMANA-REKE (1 kom)

1020. MRAMORNA KOŽA (1 kom)

1021. MRAMORNA KOŽA (1 kom)

1022. HOLOGRAMI STRAHA (1 kom)

1023. MINISTARSTVO BOLI (1 kom)

1024. LEICA FORMAT (1 kom)

1025. MARIJA CZESTOCHOWSKA JOŠ UVIJEK RONI SUZE (1 kom)

1026. KAMOV (1 kom)

1027. IZ SVIJETA POTLAČENIH (1 kom)

1028. MAJMUN I BIT (1 kom)

1029. MAJMUN I BIT (1 kom)

1030. KOZACI (1 kom)

1031. KONTRAPUNKT (1 kom)

1032. ŠALA (1 kom)

1033. OPROŠTAJNI VALCER (1 kom)

1034. OMILJENA IGRA (1 kom)

1035. SVE ZBOG MARIJE (1 kom)

1036. PATAGONIJA (1 kom)

1037. LJILJAN U DOLU (1 kom)

1038. PISMO KRALJICI CVEĆA (1 kom)

1039. SOL, OVCE I KAMENJE (1 kom)

1040. BEZ IZNENADNIH RADOSTI MOLIM (1 kom)

1041. PIGMALION (1 kom)

1042. GREAT EXPECTATIONS (1 kom)

1043. LEGENDA O LIJEPOM PECOPINU I LIJEPOJ BAULDOURI (1 kom)

1044. THE LAST TRIP (1 kom)

1045. ANTOLOGIJA HRVATSKOG HUMORA I-VI (1 kom)

1046. ANTOLOGIJA HRVATSKE FANTASTIČNE PROZE I SLIKARSTVA (1 kom)

1047. LJUBAVNA PISMA HRVATSKIH KNJIŽEVNIKA (1 kom)

1048. ŽELJEZNA KOLONA (1 kom)

1049. 1984. (1 kom)

1050. VESELI PARIŠKI SVIBANJ (1 kom)

1051. ZAPATISTA (1 kom)

1052. PEER GYNT (1 kom)

1053. KUGA (1 kom)

1054. VIVA LA MUERTE (1 kom)

1055. POZORIŠTA (1 kom)

1056. USPOMENE DOBRO ODGOJENE DJEVOJKE (1 kom)

1057. POSLIJE MNOGIH LJETA (1 kom)

1058. POSLIJE MNOGIH LJETA (1 kom)

1059. KONTRAPUNKT (1 kom)

1060. GENIJ I BOGINJA (1 kom)

1061. EYELESS IN GAZA (1 kom)

1062. PRIČE O OBIČNOM LUDILU (1 kom)

1063. ORLOV DAR (1 kom)

1064. THE COLOSSUS OF MAROUSSI (1 kom)

1065. UMORSTVA U ULICI MORGUE I DRUGE PRIČE (1 kom)

1066. PATRIJARHOVA JESEN / KRONIKA NAJAVLJENE SMRTI (1 kom)

1067. PUKOVNIKU NEMA TKO DA PIŠE / LIŠĆE NA VJETRU (1 kom)

1068. PUKOVNIKU NEMA TKO DA PIŠE (1 kom)

1069. LJUBAV U DOBA KOLERE (1 kom)

1070. POZA ZA PROZU (1 kom)

1071. NA DRINI ĆUPRIJA (1 kom)

1072. ANDRIĆ (1 kom)

1073. PROKLETA AVLIJA (1 kom)

1074. STAZE / LICA / PREDELI (1 kom)

1075. PROKLETA AVLIJA / MOST NA ŽEPI (1 kom)

1076. BIJELA VRANA (1 kom)

1077. BANKET U BLITVI (1 kom)

1078. POVRATAK FILIPA LATINOVICZA (1 kom)

1079. NA RUBU PAMETI (1 kom)

1080. 1999 (1 kom)

1081. 1999 (1 kom)

1082. ZASTAVE, I-V (1 kom)

1083. GODINE (1 kom)

1084. GODINE (1 kom)

1085. GOSPOĐA DALOVEJ (1 kom)

1086. BETWEEN THE ACTS (1 kom)

1087. KNJIGA O SITNOM (1 kom)

1088. U OPASNOJ SJENI (1 kom)

1089. POVRATAK FILIPA LATINOVICZA (1 kom)

1090. HRVATSKI BOG MARS (1 kom)

1091. HRVATSKI BOG MARS (1 kom)

1092. OSVIT (1 kom)

1093. TAJINSTVENE PRIČE (1 kom)

1094. AMALGAMI (1 kom)

1095. POD ISTIM NEBOM (1 kom)

1096. PLAVA HRIZANTEMA (1 kom)

1097. DEVET PRIČA (1 kom)

1098. ANTOLOGIJA HRVATSKE FANTASTIČNE PROZE I SLIKARSTVA (1 kom)

1099. VREMENSKI STROJ (1 kom)

1100. KAPIJA (1 kom)

1101. DNEVNIK O MINOTAURU (1 kom)

1102. DONJI SVETOVI (1 kom)

1103. NA KRAJU OSTAJE REČ (1 kom)

1104. POTOPLJENI SVET (1 kom)

1105. SNEG I LED (1 kom)

1106. PRVI LJUDI NA MJESECU (1 kom)

1107. TONO-BANGI (1 kom)

1108. STRANGE RELATIONS (1 kom)

1109. TRAMPA SVESTI (1 kom)

1110. LIFE UNDER THE JOLLY ROGER (1 kom)

1111. IZABRANA DJELA (1 kom)

1112. SMRT TRAGEDIJE (1 kom)

1113. MIT, NACIJA I KNJIŽEVNOST (1 kom)

1114. MIT, NACIJA I KNJIŽEVNOST (1 kom)

1115. MIT, NACIJA I KNJIŽEVNOST (1 kom)

1116. RAZGOLIĆENJE KNJIŽEVNE ZBILJE (1 kom)

1117. MIT O AVANGARDI I MIT O DEKADENCIJI (1 kom)

1118. KRITIKE (1 kom)

1119. PROBLEMI MODERNE KRITIKE (1 kom)

1120. O KNJIŽEVNOSTI I UMETNOSTI (1 kom)

1121. ELIZABETHAN DRAMATISTS (1 kom)

1122. FONETIKA KNJIŽEVNOSTI (1 kom)

1123. POVIJEST SVJETSKE KNJIŽEVNOSTI I-VII (1 kom)

1124. KNJIŽEVNI PORTRETI (1 kom)

1125. LITERARY NEW YORK (1 kom)

1126. AFRIČKA KNJIŽEVNOST DVADESETOG STOLJEĆA (1 kom)

1127. IZNENADA GROMADA PONORA, SADE (1 kom)

1128. HRVATSKA KNJIŽEVNA AVANGARDA (1 kom)

1129. EROTIZAM I KNJIŽEVNOST (1 kom)

1130. RUSKI FORMALIZAM I KNJIŽEVNA ISTORIJA (1 kom)

1131. NA IZVORIMA PJESNIŠTVA (1 kom)

1132. STRUKTURA MODERNE LIRIKE (1 kom)

1133. STRANI PISCI (1 kom)

1134. MILAN MARJANOVIĆ - KRITIČAR MODERNE (1 kom)

1135. KOMPARATIVNA KNJIŽEVNOST (1 kom)

1136. KOMPARATIVNA KNJIŽEVNOST (1 kom)

1137. THE HERITAGE OF SYMBOLISM (1 kom)

1138. THE NORTON ANTHOLOGY OF ENGLISH LITERATURE (1 kom)

1139. THE LIBERTINE READER : EROTICISM AND ENLIGHTENMENT IN 18th CENTURY FRANCE (1 kom)

1140. UNUTARNJI RUKOPIS (1 kom)

1141. SPINOZA AND OTHER HERETICS (1 kom)

1142. CONQUEST OF VIOLENCE (1 kom)

1143. IZREKE (1 kom)

1144. FILOZOFIJSKA PROPEDEUTIKA (1 kom)

1145. RACIONALISTIČKA FILOZOFIJA (1 kom)

1146. RACIONALISTIČKA FILOZOFIJA (1 kom)

1147. RACIONALISTIČKA FILOZOFIJA (1 kom)

1148. PORIJEKLO RELIGIJE (1 kom)

1149. KRAJ UTOPIJE/ESEJ O OSLOBOĐENJU (1 kom)

1150. NAROPA (1 kom)

1151. SOCIJALNA ANTROPOLOGIJA (1 kom)

1152. SUMRAK IDOLA (1 kom)

1153. OSVIT (1 kom)

1154. HODOČASNIK OBLAKA (1 kom)

1155. AN ESSAY ON LIBERATION (1 kom)

1156. KULTURA LAŽI (1 kom)

1157. BARIKADE (1 kom)

1158. SUBLIMNI OBJEKT IDEOLOGIJE (1 kom)

1159. KOLIKO FAŠIZMA? (1 kom)

1160. ARHIV MEDIJA (1 kom)

1161. NIKADA NISMO BILI MODERNI (1 kom)

1162. ETNOGRAFIJA KOMUNIKACIJE (1 kom)

1163. FIDEL CASTRO I RELIGIJA (1 kom)

1164. OGLEDI IZ KULTURNE ANTROPOLOGIJE (1 kom)

1165. BIROKRATSKI KOLEKTIVIZAM (1 kom)

1166. POLITIČKA EKONOMIJA SOCIJALIZMA (1 kom)

1167. ANTOLOGIJA RADIO ESEJA (1 kom)

1168. LINGVISTIKA I KOLONIJALIZAM (1 kom)

1169. JEZIK I LINGVISTIKA (1 kom)

1170. ČOVJEK JEDNE DIMENZIJE (1 kom)

1171. FILOZOFSKE I POLITIČKE RASPRAVE (1 kom)

1172. AN ESSAY ON LIBERATION (1 kom)

1173. KRAJ UTOPIJE / ESEJ O OSLOBOĐENJU (1 kom)

1174. O GNEVU (1 kom)

1175. NIETZSCHE I POSTMODERNIZAM (1 kom)

1176. NIETZSCHE I POSTMODERNIZAM (1 kom)

1177. RIJEČI I STVARI (1 kom)

1178. SABRANA DJELA (1 kom)

1179. ETIKA (1 kom)

1180. SLOBODA LAJANJA / ZAUZETO, HRVAT! (1 kom)

1181. OSNIVANJE METAFIZIKE ĆUDOREĐA (1 kom)

1182. GLOBALIZACIJA I NOVA EKONOMIJA (1 kom)

1183. RATNI ZLOČINI (1 kom)

1184. MEĐUNARODNI SUD ZA RATNE ZLOČINE NA PODRUČJU BIVŠE JUGOSLAVIJE (1 kom)

1185. NACIONALNI PARK SRBIJA (1 kom)

1186. DELOŽACIJE U REPUBLICI HRVATSKOJ (1 kom)

1187. HAAŠKI PROTOKOLI (1 kom)

1188. KRITIKA PRAKTIČKOG UMA (1 kom)

1189. LINGVISTIKA I POETIKA (1 kom)

1190. RASPRAVE, ČLANCI, POLEMIKE (1 kom)

1191. NESUVISLOST FILOZOFA (1 kom)

1192. NESUVISLOST FILOZOFA (1 kom)

1193. LOGIKA (1 kom)

1194. KRITIKA MOĆI SUĐENJA (1 kom)

1195. SOCIOLOGIJA MAXA WEBERA (1 kom)

1196. POLITIČKA EKONOMIJA SOCIJALIZMA (1 kom)

1197. SOCIJALIZAM I DEMOKRACIJA (1 kom)

1198. BIROKRATSKI KOLEKTIVIZAM (1 kom)

1199. PROŠLOST I BUDUĆNOST 20. STOLJEĆA (1 kom)

1200. KROZ TRANZICIJU (1 kom)

1201. UVOD U NACIONALNU EKONOMIJU (1 kom)

1202. UVOD U NACIONALNU EKONOMIJU (1 kom)

1203. DUGOVI (1 kom)

1204. DRUGI KRUG MOĆI (1 kom)

1205. KULTURA I LIČNOST (1 kom)

1206. DRUŠTVENA ANATOMIJA NACIONALIZMA (1 kom)

1207. DRUŠTVENA ANATOMIJA NACIONALIZMA (1 kom)

1208. BITAK I POVIJESNOST (1 kom)

1209. DRUŠTVA (1 kom)

1210. KINESKA ZNANOST I ZAPAD (1 kom)

1211. ARISTOTELOV USTAV ATENSKI (1 kom)

1212. ARISTOTELOV USTAV ATENSKI (1 kom)

1213. KLASIČNI NJEMAČKI IDEALIZAM (1 kom)

1214. ILUZIJA I STRAH U GRAĐANSKOM SVIJETU (1 kom)

1215. GOZBA ILI O LJUBAVI (1 kom)

1216. NOVI ESEJI (1 kom)

1217. PHILEBUS (1 kom)

1218. METAFIZIKA I PRAKTIČNA FILOZOFIJA (1 kom)

1219. PRILOG ZASNIVANJU ONTOLOGIJE (1 kom)

1220. DIJALEKTIČKA IMAGINACIJA (1 kom)

1221. O DEKONSTRUKCIJI (1 kom)

1222. UMJETNOST I EGZISTENCIJA (1 kom)

1223. BELEŠKE O LUDORIJI RATA (1 kom)

1224. POSLOVI I DANI (1 kom)

1225. POSLOVI I DANI (1 kom)

1226. POSLOVI I DANI (1 kom)

1227. KAKO ČITATI HEIDEGGERA (1 kom)

1228. KRAJ FILOZOFIJE I ZADAĆA MIŠLJENJA (1 kom)

1229. POLITIKA (1 kom)

1230. IJON - GOZBA - FEDAR (1 kom)

1231. KRITIKA MOĆI SUDJENJA (1 kom)

1232. KRITIKA ČISTOG UMA (1 kom)

1233. SLOBODA I TLAČENJE & DRUGI ESEJI (1 kom)

1234. EROS ET CIVILIZATION (1 kom)

1235. LINGVISTIKA I FILOZOFIJA (1 kom)

1236. ISTINA I ESTETSKA ISTINA (1 kom)

1237. ISTINA I ESTETSKA ISTINA (1 kom)

1238. ISTINA I ESTETSKA ISTINA (1 kom)

1239. FILOZOFIJA HISTORIJE (1 kom)

1240. FILOZOFIJA (1 kom)

1241. FILOZOFIJA (1 kom)

1242. FILOZOFIJA (1 kom)

1243. FILOZOFIJA (1 kom)

1244. FILOZOFIJA (1 kom)

1245. FILOZOFIJA (1 kom)

1246. MUDROST I ZABLUDE FILOZOFIJE (1 kom)

1247. MUDROST I ZABLUDE FILOZOFIJE (1 kom)

1248. MUDROST I ZABLUDE FILOZOFIJE (1 kom)

1249. MUDROST I ZABLUDE FILOZOFIJE (1 kom)

1250. MUDROST I ZABLUDE FILOZOFIJE (1 kom)

1251. THE FAILURE OF NONVIOLENCE (1 kom)

1252. KAKO NENASILJE ŠTITI DRŽAVU (1 kom)

1253. Buffy - anarhosindikalistkinja (1 kom)

1254. DRVO ŽIVOTA (1 kom)

1255. IŠTIPANA HARTIJA (1 kom)

1256. ANARHISTIČKA IDEJA (1 kom)

1257. ZELENI ALATI ZA ODRŽIVU REVOLUCIJU (1 kom)

1258. RAD (1 kom)

1259. PRIRUČNIK ZA GRADNJU KUĆA OD BALA SLAME (1 kom)

1260. ŽIVJELA REVOLUCIJA (1 kom)

1261. ANARHIJA (1 kom)

1262. ANARHIJA I KRŠĆANSTVO (1 kom)

1263. PAKET KNJIGA ŠTO ČITAŠ? (1 kom)

1264. PODZEMNA RUSIJA (1 kom)

1265. Buffy - anarhosindikalistkinja (1 kom)

1266. PRIRUČNIK ZA GRADNJU KUĆA OD BALA SLAME (1 kom)

1267. KAKO POTROŠITI SVIJET (1 kom)

1268. KAKO NENASILJE ŠTITI DRŽAVU (1 kom)

1269. ANARHIJA (1 kom)

1270. KAZETOFONI (ž) (1 kom)

1271. DOOM (ž) (1 kom)

1272. U SJENI OCVALE GLAZBE (1 kom)

1273. OD BACHA DO CAGEA (1 kom)

1274. MUZIČKA ENCIKLOPEDIJA 1-3 (1 kom)

1275. BURNING BRITAIN (1 kom)

1276. ZELENI ALATI ZA ODRŽIVU REVOLUCIJU (1 kom)

1277. ANARHISTIČKA IDEJA (1 kom)

1278. DIRT (ž) (1 kom)

1279. REDEFINIRANJE NAŠIH ODNOSA (1 kom)

1280. JOLLY ROGER (ž) (1 kom)

1281. MUZIČKA ENCIKLOPEDIJA (1 kom)

1282. ANARHIJA JE MOGUĆA (1 kom)

1283. ANARHISTIČKA TENZIJA / KRITIKA SINDIKALIZMA / ORUŽANA RADOST (1 kom)

1284. DRVO ŽIVOTA (1 kom)

1285. RAD (1 kom)

1286. PAKET KNJIGA ŠTO ČITAŠ? (1 kom)

1287. THE LAST OF THE HIPPIES (1 kom)

1288. ANARHIJA I KRŠĆANSTVO (1 kom)

1289. THE DAY THE COUNTRY DIED (1 kom)

1290. ŽIVJELA REVOLUCIJA (1 kom)

1291. NAPOMENA: RADOVI NA WEBSHOPU! (1 kom)

1292. IŠTIPANA HARTIJA (1 kom)

1293. ŠIRENJE BLUDNIH IDEJA U SLAVONIJI (1 kom)

1294. VJEVERICE (1 kom)

1295. THE FAILURE OF NONVIOLENCE (1 kom)

1296. ZAPATISTI (1 kom)

1297. TRAPPED IN A SCENE (1 kom)

1298. ANARHIJA U BAVARSKOJ (1 kom)

1299. VLADALAC (1 kom)

1300. VRIJEME JEDNOM MORA STATI (1 kom)

1301. THE PICTURE OF DORIAN GRAY (1 kom)

1302. UZORNE PRIČE (1 kom)

1303. HOLOGRAMI STRAHA (1 kom)

1304. POINT COUNTER POINT (1 kom)

1305. DOŽIVLJAJI AUGIE MARCHA (1 kom)

1306. RAZLIVENI KIŠOBRAN (1 kom)

1307. MLADOST UMJETNIKA (1 kom)

1308. GALEB JONATHAN LIVINGSTON (1 kom)

1309. LJULJAČKA I TV (1 kom)

1310. GOVERNMENT (1 kom)

1311. KRIVOTVORENI KUPON (1 kom)

1312. GOLI RUČAK (1 kom)

1313. MARIJA CZESTOCHOWSKA JOŠ UVIJEK RONI SUZE (1 kom)

1314. RUŽA ZA EMILY (1 kom)

1315. SAD SMO KVIT (1 kom)

1316. EAT THE RICH (1 kom)

1317. TIN UJEVIĆ - Sabrana djela 1-17 (1 kom)

1318. NESAHRANJENI MRTVACI / OBZIRNA BLUDNICA (1 kom)

1319. THE STRANGER (1 kom)

1320. KORIOLAN (1 kom)

1321. SLAVUJ I RUŽA (1 kom)

1322. PJESME, NOVELE, DRAME, ESEJI / PJESME, ESEJI I ČLANCI (1 kom)

1323. LISISTRATA (1 kom)

1324. LAV TOLSTOJ - IZABRANA DJELA 1-12 (1 kom)

1325. GOVERNMENT (ž) (1 kom)

1326. MAJMUN I BIT (1 kom)

1327. KAZETOFONI (1 kom)

1328. GOSPOĐA BOVARY (1 kom)

1329. VJEVERICE (ž) (1 kom)

1330. KOZACI (1 kom)

1331. DANTONOVA SMRT (1 kom)

1332. IVANHOE (1 kom)

1333. PREDRAGA MOJA BRENDA (1 kom)

1334. ZABILJEŠKE STAROG POKVARENJAKA (1 kom)

1335. JOY DIVISION (ž) (1 kom)

1336. IZDAJNIČKO SRCE (1 kom)

1337. MAMAC (1 kom)

1338. PUT THE FUN... (1 kom)

1339. ŠTEFICA CVEK U RALJAMA ŽIVOTA (1 kom)

1340. VRIJEME MORA JEDNOM STATI (1 kom)

1341. DON QUIJOTE (1 kom)

1342. THE DARING YOUNG MAN ON THE FLYING TRAPEZE (1 kom)

1343. JOY DIVISION (1 kom)

1344. AMEBIX (1 kom)

1345. POKAŽI KOLIKO ME CIJENIŠ (1 kom)

1346. TWELFTH NIGHT (1 kom)

1347. KALENDARSKE PRIČE (1 kom)

1348. SIĐI, MOJSIJE (1 kom)

1349. BRAČNO PUTOVANJE (1 kom)

1350. AMEBIX (ž) (1 kom)

1351. MAKE UP (ž) (1 kom)

1352. THE AMBASSADORS (1 kom)

1353. PALAČA (1 kom)

1354. RAZLIVENI KIŠOBRAN (ž) (1 kom)

1355. ZLOČESTE MISLI (1 kom)

1356. KAVKASKI KRUG KREDOM (1 kom)

1357. DRVO ŽIVOTA (ž) (1 kom)

1358. ARABESKE I GROTESKE (1 kom)

1359. LUPEŽI (1 kom)

1360. ZAPISI IZ MRTVOG DOMA (1 kom)

1361. HARUN I MORE PRIČA (1 kom)

1362. ISUŠENA KALJUŽA (1 kom)

1363. ZLATNI MAGARAC (1 kom)

1364. CRNO PROLJEĆE (1 kom)

1365. COLUMBUS AND OTHER CANNIBALS (1 kom)

1366. DRVO (ž) (1 kom)

1367. (1 kom)

1368. SALEM POSSESSED (1 kom)

1369. ABŠALOME, SINE MOJ! (1 kom)

1370. MAJMUN I BIT (1 kom)

1371. BICIKL (ž) (1 kom)

1372. KOLA (1 kom)

1373. VITEZ SLAVONSKE RAVNI (1 kom)

1374. ČETIRI DRAME (1 kom)

1375. ENGLESKE RENESANSNE TRAGEDIJE (1 kom)

1376. PRIDE AND PREJUDICE (PONOS I PREDRASUDE) (1 kom)

1377. POLITIKA BEZ MOĆI (1 kom)

1378. SMAKNUTA LICA (1 kom)

1379. KONTRAPUNKT (1 kom)

1380. FIELDS, FACTORIES AND WORKSHOPS OF TOMORROW (1 kom)

1381. RAKOVA OBRATNICA (1 kom)

1382. CUBAN ANARCHISM (1 kom)

1383. SLIKA DORIANA GRAYA (1 kom)

1384. EMMA (1 kom)

1385. VJEŠTICE (1 kom)

1386. SLIJEPI U GAZI (1 kom)

1387. OTOK (1 kom)

1388. MUČNINA (1 kom)

1389. ZAŠTO SMO U VIJETNAMU? (1 kom)

1390. ANARCHIST ESSAYS (1 kom)

1391. HUMBOLDTOV DAR (1 kom)

1392. PISMA IZ LUDNICE (1 kom)

1393. ŠALA (1 kom)

1394. ISPOVIJESTI JEDNOG UŽIVATELJA OPIJA (1 kom)

1395. KNJIGE MOG ŽIVOTA (1 kom)

1396. FILOZOFIJA U BUDOARU (1 kom)

1397. WALDEN (1 kom)

1398. PRIČE IZ KLITORISA (1 kom)

1399. UVOD U EROTSKU KNJIŽEVNOST (1 kom)

1400. THE LIBERTINE READER (1 kom)

1401. HUG ME... (1 kom)

1402. OTELO (1 kom)

1403. DIRTY ME (1 kom)

1404. K (1 kom)

1405. FORSIRANJE ROMANA-REKE (1 kom)

1406. KAZALIŠNA KAVANA (1 kom)

1407. JAZAVAC PRED SUDOM (1 kom)

1408. ČUDO U POSKOKOVOJ DRAGI (1 kom)

1409. WILDCAT (1 kom)

1410. POSLANICA O OPROŠTENJU (1 kom)

1411. DALMATINSKA PISMA (1 kom)

1412. 1984. (1 kom)

1413. IME RUŽE (1 kom)

1414. ZAPATISTI (ž) (1 kom)

1415. ČOVJEK KOJI JE SADIO DRVEĆE (1 kom)

1416. DNEVNIK PISCA 1877.-1881. (1 kom)

1417. FOTKANJE (1 kom)

1418. IZABRANA DJELA (1 kom)

1419. POŠTO DAŠ? (1 kom)

1420. MIT, NACIJA I KNJIŽEVNOST (1 kom)

1421. CROME YELLOW (1 kom)

1422. IZ SVIJETA POTLAČENIH (1 kom)

1423. MERCADET (1 kom)

1424. TAJNA KRVAVOG MOSTA (1 kom)

1425. MINISTARSTVO BOLI (1 kom)

1426. KOCKAR (1 kom)

1427. MAKING STUFF AND DOING THINGS (1 kom)

1428. JA BIT ĆU TU, NA SUNCU I U SJENI (1 kom)

1429. U POTPALUBLJU (1 kom)

1430. SMEŠNE LJUBAVI (1 kom)

1431. MRAMORNA KOŽA (1 kom)

1432. KRONIKA O NAŠEM MALOM MISTU (1 kom)

1433. THE HAPPY PRINCE AND OTHER STORIES (1 kom)

1434. FONETIKA KNJIŽEVNOSTI (1 kom)

1435. TO THE LIGHTHOUSE (1 kom)

1436. ODGODA - RIJEČI (1 kom)

1437. DJEČJI STRAHOVI (ž) (1 kom)

1438. ANTI-SHOPPING (ž) (1 kom)

1439. MRTVI DJ (ž) (1 kom)

1440. PRAGMATIZAM (1 kom)

1441. DANI (1 kom)

1442. AKO SE ZOVEM SYLVIA (1 kom)

1443. CANDIDE (1 kom)

1444. LEICA FORMAT (1 kom)

1445. O IDOLIMA I IDEALIMA (1 kom)

1446. AFRIKA - LICE IZA MASKE (1 kom)

1447. PARTIZANSKO RATOVANJE I REVOLUCIJA (1 kom)

1448. MUDROST SRCA (1 kom)

1449. ŽIVOT JE DRUGDJE (1 kom)

1450. SEVASTOPOLJSKE PRIPOVIJETKE (1 kom)

1451. ROMEO I JULIJA (1 kom)

1452. KRALJ JOHA (1 kom)

1453. DEVET PRIČA (1 kom)

1454. TRAMPA SVESTI (1 kom)

1455. DNEVNIK O MINOTAURU (1 kom)

1456. ANTOLOGIJA HRVATSKE FANTASTIČNE PROZE I SLIKARSTVA (1 kom)

1457. NA KRAJU OSTAJE REČ (1 kom)

1458. POTOPLJENI SVET (1 kom)

1459. PRVI LJUDI NA MJESECU (1 kom)

1460. SNEG I LED (1 kom)

1461. KAPIJA (1 kom)

1462. STRANGE RELATIONS (1 kom)

1463. VREMENSKI STROJ (1 kom)

1464. GODIŠNJAK ZA POVIJEST FILOZOFIJE 8 (1 kom)

1465. DONJI SVETOVI (1 kom)

1466. NOVELE, PJESME / ESEJI / KRITIKE I FELJTONI (1 kom)

1467. TONO-BANGI (1 kom)

1468. Marija Czestochowska još uvijek roni suze (umiranje u Torontu) (1 kom)

1469. RAKOVA OBRATNICA (1 kom)

1470. KAMOV (1 kom)

1471. GRČKE TRAGEDIJE (1 kom)

1472. DIRT (1 kom)

1473. WAR AND PEACE (RAT I MIR) (1 kom)

1474. PONOĆNI KAUBOJ (1 kom)

1475. NEXUS (1 kom)

1476. KENTERVILSKI DUH (1 kom)

1477. NAŠA PRIČA POČINJE (1 kom)

1478. KRALJ LEAR (1 kom)

1479. THE ANARCHIST WRITINGS OF WILLIAM GODWIN (1 kom)

1480. VIJESTI IZ NIGDINE (1 kom)

1481. ZLOČIN LORDA ARTURA SEVILA (1 kom)

1482. DOŽIVLJAJI DOBROG VOJNIKA ŠVEJKA (1 kom)

1483. ČLANCI (1 kom)

1484. ZAŠTO SMO U VIJETNAMU? (1 kom)

1485. RAZBIJENA JAJA (1 kom)

1486. ANTI-SHOPPING (1 kom)

1487. BERAČI PAMUKA (1 kom)

1488. TAKO JE GOVORIO ZARATUSTRA (1 kom)

1489. PROSINAC JEDNOG DEKANA (1 kom)

1490. IŠMAIL (1 kom)

1491. PASJE NOVELETE (1 kom)

1492. NAUČI PSA TRIKOVIMA (1 kom)

1493. IDIOT (1 kom)

1494. ODGODA / RIJEČI (1 kom)

1495. DNEVNIK JEDNOG PENZIONERA (1 kom)

1496. U POTPALUBLJU (1 kom)

1497. STRANAC (1 kom)

1498. NITKO I NIŠTA U PARIZU I LONDONU (1 kom)

1499. SRETNI KRALJEVIĆ (1 kom)

1500. SEX PARTIJSKI NEPRIJATELJ No 1 (1 kom)

1501. KRIK I BIJES (1 kom)

1502. ELIZABETHAN DRAMATISTS (1 kom)

1503. RAZGOVOR SA CENZOROM (1 kom)

1504. MIT O AVANGARDI I MIT O DEKADENCIJI (1 kom)

1505. FILOZOFSKE PRIČE (1 kom)

1506. ODSUSTVO DO BUĐENJA (1 kom)

1507. LIBAR MILJENKA SMOJE (1 kom)

1508. SELO STEPANČIKOVO (1 kom)

1509. PJESME I ESEJI (1 kom)

1510. ZERO (1 kom)

1511. RUKE AZAZELOVE (1 kom)

1512. CRNO CRVENO (1 kom)

1513. ANTOLOGIJA FILOZOFSKIH TEKSTOVA S PREGLEDOM POVIJESTI FILOZOFIJE (1 kom)

1514. KNJIGA, KULA, DECA (1 kom)

1515. PROSTITUCIJA U JUGOSLAVIJI (1 kom)

1516. PISA. POVRATAK (1 kom)

1517. RJEČNIK TIJELA (1 kom)

1518. BIJELE NOĆI (1 kom)

1519. LJUBAVI NA CRNOM BARŠUNU (1 kom)

1520. KRITIKE (1 kom)

1521. BITAK I LJUBAV (1 kom)

1522. RIJEČ I SLIKA (1 kom)

1523. RADNJA I OBJAŠNJENJE (1 kom)

1524. OBILJE I NASILJE (1 kom)

1525. TIŠINA (1 kom)

1526. ZAČARANA ČAROBNICA (1 kom)

1527. SMRT TRAGEDIJE (1 kom)

1528. PROBLEMI MODERNE KRITIKE (1 kom)

1529. KAKO OMOGUĆITI ANARHISTIČKU REVOLUCIJU (1 kom)

1530. ODRONSKE POREDBE (1 kom)

1531. RAZGOLIĆENJE KNJIŽEVNE ZBILJE (1 kom)

1532. GRADITELJ SVRATIŠTA (1 kom)

1533. DOOM (1 kom)

1534. GRINGO (1 kom)

1535. PISAC I PRINCEZA (1 kom)

1536. O KNJIŽEVNOSTI I UMETNOSTI (1 kom)

1537. DRVO NASRED SVIJETA (1 kom)

1538. MERILA VREMENA (1 kom)

1539. NOVIJA FILOZOFIJA ZAPADA (1 kom)

1540. OBITELJSKI ALBUM (1 kom)

1541. NARODNE PRIPOVIJETKE (1 kom)

1542. RAZGOVORI S KRLEŽOM (1 kom)

1543. EROTIZAM I KNJIŽEVNOST (1 kom)

1544. PRILOG ZASNIVANJU ONTOLOGIJE (1 kom)

1545. JANKO POLIĆ KAMOV (1 kom)

1546. OVO BI MOGAO BITI VAŠ SREĆAN DAN (1 kom)

1547. RASPRAVA O PORIJEKLU I OSNOVAMA NEJEDNAKOSTI MEĐU LJUDIMA / DRUŠTVENI UGOVOR (1 kom)

1548. TEBI, MOJA DOLORES (1 kom)

1549. GORSKI VIJENAC (1 kom)

1550. SMOJE (1 kom)

1551. MEDITERANSKI BREVIJAR (1 kom)

1552. ŠUM KRILA, ŠUM VODE (1 kom)

1553. RACIONALISTIČKA FILOZOFIJA (1 kom)

1554. PUTOVANJE JEDNOG PRIRODOSLOVCA OKO SVIJETA 1-2 (1 kom)

1555. KRILATI KONJANIK (1 kom)

1556. MEĐU JESENJINOVIMA (1 kom)

1557. KRLEŽINA SABRANA DJELA,DNEVNIK I-V (1 kom)

1558. OGNJEVI I RUŽE (1 kom)

1559. NAROPA (1 kom)

1560. SUMRAK IDOLA (1 kom)

1561. PANDA (1 kom)

1562. PORIJEKLO RELIGIJE (1 kom)

1563. URBANOMIJA (1 kom)

1564. ZAPATA OF MEXICO (1 kom)

1565. VITEZ SLAVONSKE RAVNI (1 kom)

1566. NARODNE DRAME, POSLOVICE I ZAGONETKE (1 kom)

1567. SELJAČKA BUNA / THE PEASANT REBELLION (1 kom)

1568. LJUBAVI NA CRNOM BARŠUNU (1 kom)

1569. FILOZOFIJA U TRAGIČNOM RAZDOBLJU GRKA (1 kom)

1570. TRADICIJA METAFIZIKE (1 kom)

1571. BAKUNJIN (1 kom)

1572. NAROD BEZ VLADE (1 kom)

1573. MOJ BEOGRADSKI DNEVNIK (1 kom)

1574. PRAGMATIZAM (1 kom)

1575. O TEBI MENI MORU (1 kom)

1576. SUMRAK IDOLA (1 kom)

1577. MISERY (1 kom)

1578. BEZ GLAGOLA (1 kom)

1579. GRAD POST-KAPITALIZMA (1 kom)

1580. STRANI PISCI (1 kom)

1581. PISMA IZ ZATVORA (1 kom)

1582. USPOMENE NA POLITIČKE DOGAĐAJE I LJUDE (1 kom)

1583. BILJEŠKA O PISCU (1 kom)

1584. MALINOVSKI (1 kom)

1585. KATALONIJI U ČAST (1 kom)

1586. POLICAJCI DUHA (1 kom)

1587. MOJ ŽIVOT JE NOVI VAL (1 kom)

1588. KRITIČKA TEORIJA DRUŠTVA (1 kom)

1589. ETNOLOGIJA I ANTROPOLOGIJA U MARXA (1 kom)

1590. LITERARY NEW YORK (1 kom)

1591. OSVIT (1 kom)

1592. MALCOM X (1 kom)

1593. A (1 kom)

1594. DJEČJI STRAHOVI (1 kom)

1595. IZREKE (1 kom)

1596. DIJALOZI (1 kom)

1597. U ZADNJI ČAS (1 kom)

1598. BERNARD SHAW (1 kom)

1599. DIJALEKTIKA PRIRODE (1 kom)

1600. JACOB (1 kom)

1601. RELIGIJA I PROFIT (1 kom)

1602. FILOZOFSKE I POLITIČKE RASPRAVE (1 kom)

1603. S KRLEŽOM IZ DANA U DAN I-IV (1 kom)

1604. MARKSIZAM I MUSLIMANSKI SVIJET (1 kom)

1605. KOAN (1 kom)

1606. KUDILJA I VRETENO (1 kom)

1607. ANTIHRIST (1 kom)

1608. KAD JE BIO JULI (1 kom)

1609. BILJEŠKA O PISCU (1 kom)

1610. POGLEDAJ SVOJE RUKE (1 kom)

1611. OTAC (1 kom)

1612. POHVALA ULICI (1 kom)

1613. POGLED MALOUMNOG (1 kom)

1614. FILOSOFIJSKA PROPEDEUTIKA (1 kom)

1615. MIRISI, ZLATO I TAMJAN (1 kom)

1616. PRIČA IZ JAPANA I DRUGE ODABRANE (1 kom)

1617. ŠTO JE MUŠKARAC BEZ BRKOVA (1 kom)

1618. ČAGALJ (1 kom)

1619. ON POETRY AND STYLE (1 kom)

1620. HODOČASNIK OBLAKA (1 kom)

1621. TAKO JE GOVORIO ZARATUSTRA (1 kom)

1622. THE NORTON ANTHOLOGY OF ENGLISH LITERATURE (1 kom)

1623. FRANCUSKA PROSVJETITELJSKA FILOZOFIJA (1 kom)

1624. RAZBIJANJE (1 kom)

1625. ZLATNA KNJIGA HRVATSKOG PJESNIŠTVA OD POČETAKA DO DANAS (1 kom)

1626. ŠTO JE MUŠKARAC BEZ BRKOVA (1 kom)

1627. THE BIRTH OF TRAGEDY AND THE GENEALOGY OF MORALS (1 kom)

1628. RODU O JEZIKU (1 kom)

1629. ILUZIJA I STRAH U GRAĐANSKOM SVIJETU OD DICKENSA DO ORWELLA (1 kom)

1630. RUSKI FORMALIZAM I KNJIŽEVNA ISTORIJA (1 kom)

1631. UNUTARNJI RUKOPIS (1 kom)

1632. KNJIŽEVNI PORTRETI (1 kom)

1633. KOMPARATIVNA KNJIŽEVNOST (1 kom)

1634. AFRIČKA KNJIŽEVNOST DVADESETOG STOLJEĆA (1 kom)

1635. THE HERITAGE OF SYMBOLISM (1 kom)

1636. STRUKTURA MODERNE LIRIKE (1 kom)

1637. IZNENADA GROMADA PONORA, SADE (1 kom)

1638. HRVATSKA KNJIŽEVNA AVANGARDA (1 kom)

1639. THE LIBERTINE READER : EROTICISM AND ENLIGHTENMENT IN 18th CENTURY FRANCE (1 kom)

1640. NA IZVORIMA PJESNIŠTVA (1 kom)

1641. POVIJEST SVJETSKE KNJIŽEVNOSTI I-VII (1 kom)

1642. MILAN MARJANOVIĆ - KRITIČAR MODERNE (1 kom)

1643. U OBRANU ANARHIZMA (1 kom)

1644. OLOŠ MANIFEST (1 kom)

1645. POVIJEST GEJ I LEZBIJSKOG ŽIVOTA I KULTURE (1 kom)

1646. IN MEMORIAM IDENTITETU (1 kom)

1647. ŽENE HRVATSKE U NARODNOOSLOBODILAČKOJ BORBI (1 kom)

1648. PREVIŠE ZBILJE (1 kom)

1649. PORIJEKLO ŽENE (1 kom)

1650. RESISTANCE BEHIND BARS (1 kom)

1651. SISTERS OF THE EXTREME (1 kom)

1652. THE ETHICAL SLUT (1 kom)

1653. POQUEERENE PRIČE (1 kom)

1654. DJAMILA BOUPACHA (1 kom)

1655. GYNOMITE (1 kom)

1656. SEKSUALNOST NA FILMU I PORNOGRAFIJA (1 kom)

1657. ŽENE HRVATSKE U NARODNOOSLOBODILAČKOJ BORBI 1-2 (1 kom)

1658. FILMSKA ENCIKLOPEDIJA I-II (1 kom)

1659. ŽENE OBNAVLJAJU SJEĆANJA (1 kom)

1660. ŽENE I POLITIKA: NOVA MILITARIZACIJA EUROPE - POSLJEDICE I UTJECAJI (1 kom)

1661. PROBLEMS OF WOMEN'S LIBERATION (1 kom)

1662. OSOBNA REVOLUCIONARNA TEORIJA (1 kom)

1663. MOJE PUTOVANJE S ARISTOTELOM KROZ ANARHISTIČKU UTOPIJU (1 kom)

1664. ŽENE I POLITIKA MIRA / WOMEN AND THE POLITICS OF PEACE (1 kom)

1665. ANARHIZAM I NASILJE (1 kom)

1666. AN ESSAY ON LIBERATION (1 kom)

1667. BIROKRATSKI KOLEKTIVIZAM (1 kom)

1668. KULTURA LAŽI (1 kom)

1669. DELOŽACIJE U REPUBLICI HRVATSKOJ (1 kom)

1670. PARTISANAS (1 kom)

1671. ŽENSKI EROS I CIVILIZACIJA SMRTI (1 kom)

1672. ŽENSKO PITANJE I SOCIJALISTIČKO SAMOUPRAVLJANJE (1 kom)

1673. IZMEĐU PUBLIKE I DRŽAVE (1 kom)

1674. TO 'JOY MY FREEDOM (1 kom)

1675. LINGVISTIKA I KOLONIJALIZAM (1 kom)

1676. NIKADA NISMO BILI MODERNI (1 kom)

1677. SAMOOBRANA ZA ŽENE (1 kom)

1678. LJUDI IZ TELEVIZORA (1 kom)

1679. IZVIRU PJESME IZ DUŠE (1 kom)

1680. POEZIJA TEORIJA ROD (1 kom)

1681. FIDEL CASTRO I RELIGIJA (1 kom)

1682. STOUN BUČ BLUZ (1 kom)

1683. ARHIV MEDIJA (1 kom)

1684. RETHINKING ECOFEMINIST POLITICS (1 kom)

1685. OD USTANKA DO SLOBODE (1 kom)

1686. PČELA (torba) (1 kom)

1687. RAF - FRAKCIJA CRVENE ARMIJE 1970.-1998. (1 kom)

1688. GOVERNMENT (torba) (1 kom)

1689. LJUDI-MIŠEVI (1 kom)

1690. PERMAKULTURA (1 kom)

1691. JEZIK I LINGVISTIKA (1 kom)

1692. RETHINKING ECOFEMINIST POLITICS (1 kom)

1693. REDEFINING OUR RELATIONSHIPS (1 kom)

1694. SEKSUALNO UZNEMIRAVANJE I ZLOSTAVLJANJE (1 kom)

1695. SLOBODA LAJANJA / ZAUZETO, HRVAT! (1 kom)

1696. SURREALISM AND WOMEN (1 kom)

1697. CUBAN WOMEN CONFRONT THE FUTURE (1 kom)

1698. QUIET RUMOURS (1 kom)

1699. ŽENSKI NAČINI SPOZNAVANJA (1 kom)

1700. HAAŠKI PROTOKOLI (1 kom)

1701. RAZGOVORI SA DŽELATOM (1 kom)

1702. SNAGA UTOPIJE (1 kom)

1703. REPRODUKCIJA SVAKODNEVNOG ŽIVOTA (1 kom)

1704. SESTRA AUTSAJDERKA (1 kom)

1705. WHO'S AFRAID OF VIRGINIA WOOLF (1 kom)

1706. UKIDANJE RADA (1 kom)

1707. ZAŠTO NISAM PRIMITIVIST (1 kom)

1708. GENERAL IZ DŽUNGLE (1 kom)

1709. CUBAN WOMEN CONFRONT THE FUTURE (1 kom)

1710. WILDCAT (1 kom)

1711. ANTROPOLOGIJA ŽENE (1 kom)

1712. A VINDICATION OF THE RIGHTS OF THE WOMAN AND... (1 kom)

1713. COUNTERTRADITIONS IN BIBLE (1 kom)

1714. PRIZORI TUĐEG STRADANJA (1 kom)

1715. POLITIČKA EKONOMIJA SOCIJALIZMA (1 kom)

1716. TRI PRIPOVIJETKE (1 kom)

1717. MUŠKARCE SE NE MOŽE SILOVATI (1 kom)

1718. ŽENSKA PERSPEKTIVA - ODABRANA BIBLIOGRAFIJA (1 kom)

1719. FILOZOFSKA HRESTOMATIJA 7 (1 kom)

1720. NESVRSTANOST U OSAMDESETIM GODINAMA (1 kom)

1721. DELOŽACIJE U REPUBLICI HRVATSKOJ (1 kom)

1722. MEDIJI, PROPAGANDA I SISTEM (1 kom)

1723. RAT BUDUĆNOSTI (1 kom)

1724. ANARHIZAM (1 kom)

1725. ORUŽANE INTERVENCIJE (1 kom)

1726. ČETVRTI SVJETSKI RAT / DRUGAČIJI SVIJET JE MOGUĆ! (1 kom)

1727. MUHA (torba) (1 kom)

1728. OPENING UP (1 kom)

1729. SUVERENITET POTREBA (1 kom)

1730. MANIFEST SLAVENIMA / OMLADINI (1 kom)

1731. TALIBANI (1 kom)

1732. JUSTINE ILI NEDAĆE KREPOSTI (1 kom)

1733. SJAJ I BIJEDA KURTIZANA (1 kom)

1734. WOMEN & FICTION (1 kom)

1735. LUBANJA (torba) (1 kom)

1736. LINGVISTIKA I POETIKA (1 kom)

1737. DRVO ŽIVOTA (torba) (1 kom)

1738. MAKE UP (torba) (1 kom)

1739. PRISTUP FAULKNERU (1 kom)

1740. MEĐUNARODNI SUD ZA RATNE ZLOČINE NA PODRUČJU BIVŠE JUGOSLAVIJE (1 kom)

1741. HERZOG (1 kom)

1742. RAZLIVENI KIŠOBRAN (torba) (1 kom)

1743. ANTOLOGIJA RADIO ESEJA (1 kom)

1744. LIBAR MILJENKA SMOJE (1 kom)

1745. RECIPES FOR DISASTER (1 kom)

1746. OGLEDI IZ KULTURNE ANTROPOLOGIJE (1 kom)

1747. WILDCAT (torba) (1 kom)

1748. EVAZIJA (1 kom)

1749. ANARHIZAM: kratki uvod (1 kom)

1750. HEDDA GABLER (1 kom)

1751. HESENSKI GLASNIK (1 kom)

1752. QUEER ULTRAVIOLENCE (1 kom)

1753. OSNOVI NEUROLINGVISTIKE (1 kom)

1754. COMING ON STRONG (1 kom)

1755. PESME (1 kom)

1756. IGNITING A REVOLUTION (1 kom)

1757. NOSTALGIJA SVJETLOSTI (1 kom)

1758. HARLEM'S GLORY (1 kom)

1759. CHILDE HAROLD (1 kom)

1760. ŽENE ZA MIR (1 kom)

1761. BOŽANSTVENA KOMEDIJA (1 kom)

1762. OVO BI MOGAO BITI VAŠ SREĆAN DAN (1 kom)

1763. 99 VARIJACIJA (1 kom)

1764. ODABRANA DELA SIGMUNDA FREUDA 1-8 (1 kom)

1765. KRIZA PSIHOANALIZE (1 kom)

1766. IMAGINAL MACHINES (1 kom)

1767. THE CHAINBREAKER BIKE BOOK (1 kom)

1768. PJESME I PJESNIČKE PROZE / ESEJI I KRITIKE, ZAPISI (1 kom)

1769. MIRNI DANI NA KLIŠIJU (1 kom)

1770. GRAĐANSKI NEPOSLUH (1 kom)

1771. DOSSIER BEUYS (1 kom)

1772. KRAJ UTOPIJE / ESEJ O OSLOBOĐENJU (1 kom)

1773. DAYS OF WAR, NIGHTS OF LOVE (1 kom)

1774. RATNI ZLOČINI (1 kom)

1775. NACIONALNI PARK SRBIJA (1 kom)

1776. LATINSKA POEZIJA (1 kom)

1777. FILOZOFSKE I POLITIČKE RASPRAVE (1 kom)

1778. SUBLIMNI OBJEKT IDEOLOGIJE (1 kom)

1779. BARIKADE (1 kom)

1780. ČOVJEK JEDNE DIMENZIJE (1 kom)

1781. SOCIJALNA ANTROPOLOGIJA (1 kom)

1782. JURAJ DOBROVIĆ (1 kom)

1783. GLOBALIZACIJA I NOVA EKONOMIJA (1 kom)

1784. OPROŠTAJNI VALCER (1 kom)

1785. HISTORIJA PROSTITUCIJE I-II (1 kom)

1786. NAPUŠTENA ŽENA (1 kom)

1787. GERMINAL (1 kom)

1788. DNEVNIK JEDNOG PENZIONERA (1 kom)

1789. ETNOGRAFIJA KOMUNIKACIJE (1 kom)

1790. SMIJEŠNE LJUBAVI (1 kom)

1791. KOLIKO FAŠIZMA? (1 kom)

1792. OSVIT (1 kom)

1793. DO IT YOURSELF SCREENPRINTING (1 kom)

1794. FILOZOFIJA HISTORIJE (1 kom)

1795. DINAMIT (1 kom)

1796. MANGELOS NO. 1-9 1/2 (1 kom)

1797. DEAN JOKANOVIĆ TOUMIN - monografija (1 kom)

1798. OSNOVE ESTETIKE (1 kom)

1799. FILOZOFSKA HRESTOMATIJA 4 (1 kom)

1800. KAKO ČITATI HEIDEGGERA (1 kom)

1801. STANARI (1 kom)

1802. BIOPIRATSTVO (1 kom)

1803. UTOPIJA SMISLA I ISTINA VREMENA (1 kom)

1804. DIREKTNA AKCIJA (1 kom)

1805. POQUEERENE PRIČE (1 kom)

1806. KRČMARSKA MOSKVA (1 kom)

1807. OPĆA POVIJEST UMJETNOSTI 1-3 (1 kom)

1808. SVJETLOST U KOLOVOZU (1 kom)

1809. A CAVALIER HISTORY OF SURREALISM (1 kom)

1810. ŽENE I CIRKUS (1 kom)

1811. VIRGINIA WOOLF'S WOMEN (1 kom)

1812. LOGIKA (1 kom)

1813. SOCIJALIZAM I OSLOBOĐENJE ŽENE (1 kom)

1814. CRNO PROLJEĆE (1 kom)

1815. OD POJEDINAČNOG OPĆEM (1 kom)

1816. TIT ANDRONIK (1 kom)

1817. DO IT YOURSELF (1 kom)

1818. CRIME AND PUNISHMENT (ZLOČIN I KAZNA) (1 kom)

1819. ŠALA (1 kom)

1820. ILUZIJA I STRAH U GRAĐANSKOM SVIJETU (1 kom)

1821. UVOD U ETIKU (1 kom)

1822. KRITIKA PRAKTIČKOG UMA (1 kom)

1823. SUMRAK IDOLA (1 kom)

1824. SONETI (1 kom)

1825. HOW SEX CHANGED (1 kom)

1826. QUEER ULTRAVIOLENCE (1 kom)

1827. SOCIJALIZAM I DEMOKRACIJA (1 kom)

1828. BIROKRATSKI KOLEKTIVIZAM (1 kom)

1829. SUBJEKT I SUBJEKTIVNOST (1 kom)

1830. PRELUDIJI (1 kom)

1831. PJESME / KAKO SE PRAVE STIHOVI (1 kom)

1832. PJESME LAURI (1 kom)

1833. DONNA HARAWAY I GENETSKI MODIFICIRANA HRANA (1 kom)

1834. BAUBA - MITSKA VULVA (1 kom)

1835. BROD U BOCI (1 kom)

1836. ISLAM AND GENDER (1 kom)

1837. ANTROPOLOGIJA ŽENE (1 kom)

1838. THREADS (1 kom)

1839. POEMS FROM THE SANSKRIT (1 kom)

1840. BALADA O TAMNICI U READINGU (1 kom)

1841. LIRIKA (1 kom)

1842. ANARHIZAM I DRUGI OGLEDI (1 kom)

1843. CRNA ZASTAVA ANARHIZMA (1 kom)

1844. THE POEMS OF DOCTOR ZHIVAGO (1 kom)

1845. BENEATH THE PAVING STONES (1 kom)

1846. MILOŠ KRPAN: izabrani spisi (1 kom)

1847. ANTOLOGIJA STARE LIRIKE GRČKE (1 kom)

1848. GEORGE ORWELL AT HOME AND AMONG ANARCHISTS (1 kom)

1849. A VINDICATION OF THE RIGHTS OF WOMAN / A VINDICATION OF THE RIGHTS OF MEN (1 kom)

1850. BITAK I POVIJESNOST (1 kom)

1851. SELECTED STORIES AND POEMS (1 kom)

1852. WILLIAM BLAKE: VISIONARY ANARCHIST (1 kom)

1853. PJESME AMERIČKIH CRNACA (1 kom)

1854. NA SAV GLAS (1 kom)

1855. ISPOVIJEST HULIGANA (1 kom)

1856. IZ DJELA (1 kom)

1857. PJESME I ESEJI (1 kom)

1858. RATOVI ZA VODU (1 kom)

1859. EVOLUCIJA, REVOLUCIJA I ANARHISTIČKI IDEAL (1 kom)

1860. POEZIJA (1 kom)

1861. SAVREMENA POLJSKA POEZIJA (1 kom)

1862. ISPOVIJEST MANGUPA (1 kom)

1863. PAN (1 kom)

1864. LEAVING THE 20TH CENTURY (1 kom)

1865. NEKE STVARI I OSTALO (1 kom)

1866. CONTRADICTIONARY (1 kom)

1867. KATALONIJI U ČAST (1 kom)

1868. EKOLOŠKA ADAPTACIJA I SOCIJALNA POBUNA (1 kom)

1869. ZLATNA KNJIGA HRVATSKOG PJESNIŠTVA OD POČETAKA DO DANAS (1 kom)

1870. MUTUAL AID (1 kom)

1871. MARE NOSTRUM (1 kom)

1872. KONCERT ZA 1001 BUBANJ (1 kom)

1873. OPEN UTOPIA (1 kom)

1874. 20 POEMAS DE AMOR Y UNA CANCION DESESPERADA (1 kom)

1875. SOCIETY OF THE SPECTACLE (1 kom)

1876. JAMA (1 kom)

1877. CIGANSKI ROMANSERO (1 kom)

1878. FOUCAULT I QUEER TEORIJA (1 kom)

1879. POLITIČKA EKONOMIJA SOCIJALIZMA (1 kom)

1880. SLOBODA I TLAČENJE & DRUGI ESEJI (1 kom)

1881. DRUŠTVA (1 kom)

1882. DRUGI KRUG MOĆI (1 kom)

1883. KRAJ FILOZOFIJE I ZADAĆA MIŠLJENJA (1 kom)

1884. Counterpower (1 kom)

1885. NIGDJE KOD KUĆE (1 kom)

1886. DE MOKER GROUP/WORK IS A CRIME (1 kom)

1887. SOCCER vs. THE STATE (1 kom)

1888. KRITIKA MOĆI SUDJENJA (1 kom)

1889. THE ANGRY BRIGADE (1 kom)

1890. A DECLARATION OF THE HUMAN RIGHTS (1 kom)

1891. HOW IT ALL BEGAN (1 kom)

1892. ANARCHIST PEDAGOGIES (1 kom)

1893. SLOBODA I JEDNAKOST (1 kom)

1894. FIRE AND FLAMES (1 kom)

1895. ANARHIZAM I NASILJE (1 kom)

1896. BURNED ALIVE (1 kom)

1897. LOLA MONTEZ (1 kom)

1898. SMRTNI GRIJESI FEMINIZMA (1 kom)

1899. VLAST BEZ ŽENA ILI DUGI MARŠ (1 kom)

1900. CENTURY OF STRUGGLE (1 kom)

1901. WOMEN WHO RUN WITH THE WOLVES (1 kom)

1902. PUSSY RIOT! (1 kom)

1903. KAKO SUZBITI SEKSUALNO UZNEMIRAVANJE NA POSLU (1 kom)

1904. UNRULY WOMEN (1 kom)

1905. SEXUAL POLITICS (1 kom)

1906. GENDER AND SEXUALITY FOR BEGINNERS (1 kom)

1907. GROWING UP IN A LESBIAN FAMILY (1 kom)

1908. METAFIZIKA I PRAKTIČNA FILOZOFIJA (1 kom)

1909. HODOČASNIK OBLAKA (1 kom)

1910. TEORIJA ISTORIJE (1 kom)

1911. DIJALEKTIKA I POLITIKA (1 kom)

1912. FILOZOFIJSKA PROPEDEUTIKA (1 kom)

1913. IJON - GOZBA - FEDAR (1 kom)

1914. ISTINA I ESTETSKA ISTINA (1 kom)

1915. AN ESSAY ON LIBERATION (1 kom)

1916. STRUKTURALIZAM (1 kom)

1917. PRIPITOMLJAVANJE DRUGOG (1 kom)

1918. LINGVISTIKA I FILOZOFIJA (1 kom)

1919. FILOZOFIJA (1 kom)

1920. RACIONALISTIČKA FILOZOFIJA (1 kom)

1921. FILOZOFSKA HRESTOMATIJA 5 (1 kom)

1922. KULTURA I LIČNOST (1 kom)

1923. FILOZOFSKI DISKURS MODERNE (1 kom)

1924. SABRANA DJELA (1 kom)

1925. UVOD U NACIONALNU EKONOMIJU (1 kom)

1926. RASPRAVE, ČLANCI, POLEMIKE (1 kom)

1927. RIJEČI I STVARI (1 kom)

1928. POSLOVI I DANI (1 kom)

1929. DIJALEKTIKA OBIČAJNOSTI (1 kom)

1930. NESUVISLOST FILOZOFA (1 kom)

1931. FILOZOFSKA HRESTOMATIJA 6 (1 kom)

1932. UMJETNOST I EGZISTENCIJA (1 kom)

1933. BELEŠKE O LUDORIJI RATA (1 kom)

1934. KRAJ UTOPIJE/ESEJ O OSLOBOĐENJU (1 kom)

1935. POLITIKA (1 kom)

1936. PROŠLOST I BUDUĆNOST 20. STOLJEĆA (1 kom)

1937. DRUŠTVENA ANATOMIJA NACIONALIZMA (1 kom)

1938. POSTMODERNIZAM I PORICANJE HOLOKAUSTA (1 kom)

1939. PRILOG ZASNIVANJU ONTOLOGIJE (1 kom)

1940. KLASIČNI NJEMAČKI IDEALIZAM (1 kom)

1941. NIETZSCHE I POSTMODERNIZAM (1 kom)

1942. PHILEBUS (1 kom)

1943. ARISTOTELOV USTAV ATENSKI (1 kom)

1944. FILOZOFSKA HRESTOMATIJA 8 (1 kom)

1945. O GNEVU (1 kom)

1946. PORIJEKLO RELIGIJE (1 kom)

1947. FILOZOFSKA HRESTOMATIJA 2 (1 kom)

1948. FILOZOFIJA 3 (1 kom)

1949. SOCIOLOGIJA MAXA WEBERA (1 kom)

1950. KAŠTANKA I DRUGE NOVELE (1 kom)

1951. THOUSAND CRANES (1 kom)

1952. GIOCONDIN POSMIJEH (1 kom)

1953. OSNIVANJE METAFIZIKE ĆUDOREĐA (1 kom)

1954. KRITIKA MOĆI SUĐENJA (1 kom)

1955. DOŽIVLJAJI ARTHURA GORDONA PYMA (1 kom)

1956. O DEKONSTRUKCIJI (1 kom)

1957. GOZBA ILI O LJUBAVI (1 kom)

1958. NOVI ESEJI (1 kom)

1959. KROZ TRANZICIJU (1 kom)

1960. IZREKE (1 kom)

1961. KRITIKA ČISTOG UMA (1 kom)

1962. DUGOVI (1 kom)

1963. NAROPA (1 kom)

1964. KRONIKA O NAŠEM MALOM MISTU (1 kom)

1965. KIPPS (1 kom)

1966. SPINOZA AND OTHER HERETICS (1 kom)

1967. FILOZOFSKA HRESTOMATIJA 11 I 12 (1 kom)

1968. CONQUEST OF VIOLENCE (1 kom)

1969. TUSCOV BIK (1 kom)

1970. NIETZSCHE I POSTMODERNIZAM (1 kom)

1971. EROS ET CIVILIZATION (1 kom)

1972. OTELO (1 kom)

1973. MUDROST I ZABLUDE FILOZOFIJE (1 kom)

1974. KINESKA ZNANOST I ZAPAD (1 kom)

1975. FILOZOFSKA HRESTOMATIJA 10 (1 kom)

1976. DIJALEKTIČKA IMAGINACIJA (1 kom)

1977. FILOZOFIJ PRAVA (1 kom)

1978. DEMIAN (1 kom)

1979. RACIONALISTIČKA FILOZOFIJA (1 kom)

1980. DIKTATURA NAD POTREBAMA (1 kom)

1981. ETIKA (1 kom)

1982. SVIJET SEKSA (1 kom)

1983. HOLOGRAMI STRAHA (1 kom)

1984. PHILOSOPHICAL FRAGMENTS (1 kom)

1985. HRVATSKI BOG MARS (1 kom)

1986. LJILJAN U DOLU (1 kom)

1987. KUGA (1 kom)

1988. 1999 (1 kom)

1989. ANDRIĆ (1 kom)

1990. VESELI PARIŠKI SVIBANJ (1 kom)

1991. U OPASNOJ SJENI (1 kom)

1992. BIJELA VRANA (1 kom)

1993. POVRATAK FILIPA LATINOVICZA (1 kom)

1994. ANTOLOGIJA HRVATSKOG HUMORA I-VI (1 kom)

1995. 1984. (1 kom)

1996. DEVET PRIČA (1 kom)

1997. PUKOVNIKU NEMA TKO DA PIŠE / LIŠĆE NA VJETRU (1 kom)

1998. PATAGONIJA (1 kom)

1999. SVE ZBOG MARIJE (1 kom)

2000. GOSPOĐA DALOVEJ (1 kom)

2001. BETWEEN THE ACTS (1 kom)

2002. POD ISTIM NEBOM (1 kom)

2003. STAZE / LICA / PREDELI (1 kom)

2004. OMILJENA IGRA (1 kom)

2005. LJUBAVNA PISMA HRVATSKIH KNJIŽEVNIKA (1 kom)

2006. ANTOLOGIJA HRVATSKE FANTASTIČNE PROZE I SLIKARSTVA (1 kom)

2007. POVRATAK FILIPA LATINOVICZA (1 kom)

2008. BEZ IZNENADNIH RADOSTI MOLIM (1 kom)

2009. PROKLETA AVLIJA / MOST NA ŽEPI (1 kom)

2010. PEER GYNT (1 kom)

2011. UMORSTVA U ULICI MORGUE I DRUGE PRIČE (1 kom)

2012. TAJINSTVENE PRIČE (1 kom)

2013. SOL, OVCE I KAMENJE (1 kom)

2014. GENIJ I BOGINJA (1 kom)

2015. OSVIT (1 kom)

2016. PLAVA HRIZANTEMA (1 kom)

2017. POSLIJE MNOGIH LJETA (1 kom)

2018. POZORIŠTA (1 kom)

2019. NA RUBU PAMETI (1 kom)

2020. PUKOVNIKU NEMA TKO DA PIŠE (1 kom)

2021. VIVA LA MUERTE (1 kom)

2022. GREAT EXPECTATIONS (1 kom)

2023. THE COLOSSUS OF MAROUSSI (1 kom)

2024. ORLOV DAR (1 kom)

2025. GODINE (1 kom)

2026. AMALGAMI (1 kom)

2027. PIGMALION (1 kom)

2028. NA DRINI ĆUPRIJA (1 kom)

2029. SNIMANJE KAMEROM (1 kom)

2030. THE LAST TRIP (1 kom)

2031. ŽELJEZNA KOLONA (1 kom)

2032. PRIČE O OBIČNOM LUDILU (1 kom)

2033. ZAPATISTA (1 kom)

2034. KNJIGA O SITNOM (1 kom)

2035. USPOMENE DOBRO ODGOJENE DJEVOJKE (1 kom)

2036. PROKLETA AVLIJA (1 kom)

2037. LJUBAV U DOBA KOLERE (1 kom)

2038. PATRIJARHOVA JESEN / KRONIKA NAJAVLJENE SMRTI (1 kom)

2039. ZASTAVE, I-V (1 kom)

2040. POZA ZA PROZU (1 kom)

2041. BANKET U BLITVI (1 kom)

2042. KONTRAPUNKT (1 kom)

2043. LEGENDA O LIJEPOM PECOPINU I LIJEPOJ BAULDOURI (1 kom)

2044. PISMO KRALJICI CVEĆA (1 kom)

2045. EYELESS IN GAZA (1 kom)

2046. KRIZA PSIHOANALIZE (1 kom)

2047. LIFE UNDER THE JOLLY ROGER (1 kom)

2048. FILMSKA ENCIKLOPEDIJA I-II (1 kom)

2049. OSNOVI NEUROLINGVISTIKE (1 kom)

2050. IZMEĐU PUBLIKE I DRŽAVE (1 kom)

2051. SEKSUALNOST NA FILMU I PORNOGRAFIJA (1 kom)

2052. ODABRANA DELA SIGMUNDA FREUDA 1-8 (1 kom)

2053. BOŽANSTVENA KOMEDIJA (1 kom)

2054. ODSUSTVO DO BUĐENJA (1 kom)

2055. DNEVNIK JEDNOG PENZIONERA (1 kom)

2056. KNJIGA O SITNOM (1 kom)

2057. WAR AND PEACE (RAT I MIR) (1 kom)

2058. THE LAST TRIP (1 kom)

2059. POZORIŠTA (1 kom)

2060. KRONIKA O NAŠEM MALOM MISTU (1 kom)

2061. STAZE / LICA / PREDELI (1 kom)

2062. SEX PARTIJSKI NEPRIJATELJ No 1 (1 kom)

2063. ČOVJEK KOJI JE SADIO DRVEĆE (1 kom)

2064. TAJNA KRVAVOG MOSTA (1 kom)

2065. SIĐI, MOJSIJE (1 kom)

2066. RAKOVA OBRATNICA (1 kom)

2067. ZAŠTO SMO U VIJETNAMU? (1 kom)

2068. OMILJENA IGRA (1 kom)

2069. PASJE NOVELETE (1 kom)

2070. NESAHRANJENI MRTVACI / OBZIRNA BLUDNICA (1 kom)

2071. ANTOLOGIJA HRVATSKOG HUMORA I-VI (1 kom)

2072. PREDRAGA MOJA BRENDA (1 kom)

2073. POD ISTIM NEBOM (1 kom)

2074. MARIJA CZESTOCHOWSKA JOŠ UVIJEK RONI SUZE (1 kom)

2075. MERCADET (1 kom)

2076. HOLOGRAMI STRAHA (1 kom)

2077. LIBAR MILJENKA SMOJE (1 kom)

2078. HERZOG (1 kom)

2079. PUKOVNIKU NEMA TKO DA PIŠE / LIŠĆE NA VJETRU (1 kom)

2080. PEER GYNT (1 kom)

2081. HUMBOLDTOV DAR (1 kom)

2082. IŠMAIL (1 kom)

2083. SLAVUJ I RUŽA (1 kom)

2084. MAJMUN I BIT (1 kom)

2085. VITEZ SLAVONSKE RAVNI (1 kom)

2086. K (1 kom)

2087. CRNO PROLJEĆE (1 kom)

2088. VIVA LA MUERTE (1 kom)

2089. ŽELJEZNA KOLONA (1 kom)

2090. DOŽIVLJAJI DOBROG VOJNIKA ŠVEJKA (1 kom)

2091. LJUBAV U DOBA KOLERE (1 kom)

2092. KIPPS (1 kom)

2093. ISUŠENA KALJUŽA (1 kom)

2094. NA RUBU PAMETI (1 kom)

2095. PISMO KRALJICI CVEĆA (1 kom)

2096. ZLATNI MAGARAC (1 kom)

2097. U POTPALUBLJU (1 kom)

2098. LJUBAVNA PISMA HRVATSKIH KNJIŽEVNIKA (1 kom)

2099. OSVIT (1 kom)

2100. ODGODA - RIJEČI (1 kom)

2101. VRIJEME MORA JEDNOM STATI (1 kom)

2102. ODGODA / RIJEČI (1 kom)

2103. ZABILJEŠKE STAROG POKVARENJAKA (1 kom)

2104. ARABESKE I GROTESKE (1 kom)

2105. PATRIJARHOVA JESEN / KRONIKA NAJAVLJENE SMRTI (1 kom)

2106. KONTRAPUNKT (1 kom)

2107. ZASTAVE, I-V (1 kom)

2108. SVE ZBOG MARIJE (1 kom)

2109. POZA ZA PROZU (1 kom)

2110. 1984. (1 kom)

2111. POSLIJE MNOGIH LJETA (1 kom)

2112. BIJELE NOĆI (1 kom)

2113. KENTERVILSKI DUH (1 kom)

2114. KUGA (1 kom)

2115. HRVATSKI BOG MARS (1 kom)

2116. THE HAPPY PRINCE AND OTHER STORIES (1 kom)

2117. EYELESS IN GAZA (1 kom)

2118. GIOCONDIN POSMIJEH (1 kom)

2119. LJILJAN U DOLU (1 kom)

2120. DOŽIVLJAJI ARTHURA GORDONA PYMA (1 kom)

2121. ČLANCI (1 kom)

2122. NAUČI PSA TRIKOVIMA (1 kom)

2123. SOL, OVCE I KAMENJE (1 kom)

2124. SLIJEPI U GAZI (1 kom)

2125. TIT ANDRONIK (1 kom)

2126. TRI PRIPOVIJETKE (1 kom)

2127. KONTRAPUNKT (1 kom)

2128. THE STRANGER (1 kom)

2129. WHO'S AFRAID OF VIRGINIA WOOLF (1 kom)

2130. POSLANICA O OPROŠTENJU (1 kom)

2131. NA DRINI ĆUPRIJA (1 kom)

2132. POINT COUNTER POINT (1 kom)

2133. GENIJ I BOGINJA (1 kom)

2134. SJAJ I BIJEDA KURTIZANA (1 kom)

2135. KRIVOTVORENI KUPON (1 kom)

2136. DANTONOVA SMRT (1 kom)

2137. ŽIVOT JE DRUGDJE (1 kom)

2138. GALEB JONATHAN LIVINGSTON (1 kom)

2139. GODINE (1 kom)

2140. OTELO (1 kom)

2141. POKAŽI KOLIKO ME CIJENIŠ (1 kom)

2142. IDIOT (1 kom)

2143. STANARI (1 kom)

2144. RUŽA ZA EMILY (1 kom)

2145. NITKO I NIŠTA U PARIZU I LONDONU (1 kom)

2146. NAPUŠTENA ŽENA (1 kom)

2147. SEVASTOPOLJSKE PRIPOVIJETKE (1 kom)

2148. DON QUIJOTE (1 kom)

2149. USPOMENE DOBRO ODGOJENE DJEVOJKE (1 kom)

2150. OTOK (1 kom)

2151. ŠALA (1 kom)

2152. DEMIAN (1 kom)

2153. ISPOVIJESTI JEDNOG UŽIVATELJA OPIJA (1 kom)

2154. KRIK I BIJES (1 kom)

2155. LEGENDA O LIJEPOM PECOPINU I LIJEPOJ BAULDOURI (1 kom)

2156. BEZ IZNENADNIH RADOSTI MOLIM (1 kom)

2157. AMALGAMI (1 kom)

2158. THE AMBASSADORS (1 kom)

2159. CRIME AND PUNISHMENT (ZLOČIN I KAZNA) (1 kom)

2160. KOCKAR (1 kom)

2161. KNJIGE MOG ŽIVOTA (1 kom)

2162. DRVO ŽIVOTA (torba) (1 kom)

2163. NA KRAJU OSTAJE REČ (1 kom)

2164. THE PROCESS OF ART EDUCATION IN THE ELEMENTARY SCHOOL (1 kom)

2165. OD POJEDINAČNOG OPĆEM (1 kom)

2166. THE MODERN SCHOOL MOVEMENT (1 kom)

2167. THE CHAINBREAKER BIKE BOOK (1 kom)

2168. SNIMANJE KAMEROM (1 kom)

2169. PČELA (torba) (1 kom)

2170. ŽENE I CIRKUS (1 kom)

2171. LUBANJA (torba) (1 kom)

2172. PRVI LJUDI NA MJESECU (1 kom)

2173. 99 VARIJACIJA (1 kom)

2174. ORUŽANE INTERVENCIJE (1 kom)

2175. RAF - FRAKCIJA CRVENE ARMIJE 1970.-1998. (1 kom)

2176. BIOPIRATSTVO (1 kom)

2177. MY BABY RIDES THE SHORT BUS (1 kom)

2178. TRAMPA SVESTI (1 kom)

2179. JURAJ DOBROVIĆ (1 kom)

2180. DOSSIER BEUYS (1 kom)

2181. ANARCHISM AND EDUCATION (1 kom)

2182. ANTOLOGIJA HRVATSKE FANTASTIČNE PROZE I SLIKARSTVA (1 kom)

2183. MAKING STUFF AND DOING THINGS (1 kom)

2184. RAT BUDUĆNOSTI (1 kom)

2185. MUHA (torba) (1 kom)

2186. OD USTANKA DO SLOBODE (1 kom)

2187. TALIBANI (1 kom)

2188. OPĆA POVIJEST UMJETNOSTI 1-3 (1 kom)

2189. SNEG I LED (1 kom)

2190. DO IT YOURSELF SCREENPRINTING (1 kom)

2191. RAZGOVORI SA DŽELATOM (1 kom)

2192. LJUDI-MIŠEVI (1 kom)

2193. DONJI SVETOVI (1 kom)

2194. NESVRSTANOST U OSAMDESETIM GODINAMA (1 kom)

2195. WILDCAT (torba) (1 kom)

2196. RAD DAD (1 kom)

2197. STRANGE RELATIONS (1 kom)

2198. DEAN JOKANOVIĆ TOUMIN - monografija (1 kom)

2199. LEAVE ME ALONE (1 kom)

2200. DO IT YOURSELF (1 kom)

2201. DELOŽACIJE U REPUBLICI HRVATSKOJ (1 kom)

2202. MAKE UP (torba) (1 kom)

2203. IGNITING A REVOLUTION (1 kom)

2204. GOVERNMENT (torba) (1 kom)

2205. A CAVALIER HISTORY OF SURREALISM (1 kom)

2206. POTOPLJENI SVET (1 kom)

2207. MANGELOS NO. 1-9 1/2 (1 kom)

2208. DNEVNIK O MINOTAURU (1 kom)

2209. EKOLOŠKA ADAPTACIJA I SOCIJALNA POBUNA (1 kom)

2210. RAZLIVENI KIŠOBRAN (torba) (1 kom)

2211. VREMENSKI STROJ (1 kom)

2212. TONO-BANGI (1 kom)

2213. DONNA HARAWAY I GENETSKI MODIFICIRANA HRANA (1 kom)

2214. AFRIKA - LICE IZA MASKE (1 kom)

2215. VLADALAC (1 kom)

2216. ABŠALOME, SINE MOJ! (1 kom)

2217. KRALJ LEAR (1 kom)

2218. ANDRIĆ (1 kom)

2219. SELO STEPANČIKOVO (1 kom)

2220. OVO BI MOGAO BITI VAŠ SREĆAN DAN (1 kom)

2221. GREAT EXPECTATIONS (1 kom)

2222. POVRATAK FILIPA LATINOVICZA (1 kom)

2223. MLADOST UMJETNIKA (1 kom)

2224. MUČNINA (1 kom)

2225. SVIJET SEKSA (1 kom)

2226. KORIOLAN (1 kom)

2227. PONOĆNI KAUBOJ (1 kom)

2228. IVANHOE (1 kom)

2229. LIBAR MILJENKA SMOJE (1 kom)

2230. 1999 (1 kom)

2231. ANARHIJA U BAVARSKOJ (1 kom)

2232. PRIDE AND PREJUDICE (PONOS I PREDRASUDE) (1 kom)

2233. PJESME, NOVELE, DRAME, ESEJI / PJESME, ESEJI I ČLANCI (1 kom)

2234. ORLOV DAR (1 kom)

2235. PROSINAC JEDNOG DEKANA (1 kom)

2236. JA BIT ĆU TU, NA SUNCU I U SJENI (1 kom)

2237. NEXUS (1 kom)

2238. ŠTEFICA CVEK U RALJAMA ŽIVOTA (1 kom)

2239. SRETNI KRALJEVIĆ (1 kom)

2240. IZ SVIJETA POTLAČENIH (1 kom)

2241. TAJINSTVENE PRIČE (1 kom)

2242. NAŠA PRIČA POČINJE (1 kom)

2243. ZAPATISTA (1 kom)

2244. TUSCOV BIK (1 kom)

2245. VRIJEME JEDNOM MORA STATI (1 kom)

2246. LUPEŽI (1 kom)

2247. TWELFTH NIGHT (1 kom)

2248. SAD SMO KVIT (1 kom)

2249. POŠTO DAŠ? (1 kom)

2250. UZORNE PRIČE (1 kom)

2251. HOLOGRAMI STRAHA (1 kom)

2252. BERAČI PAMUKA (1 kom)

2253. DEVET PRIČA (1 kom)

2254. PALAČA (1 kom)

2255. PIGMALION (1 kom)

2256. ZLOČESTE MISLI (1 kom)

2257. KAMOV (1 kom)

2258. PROKLETA AVLIJA (1 kom)

2259. PRIČE O OBIČNOM LUDILU (1 kom)

2260. DALMATINSKA PISMA (1 kom)

2261. STRANAC (1 kom)

2262. JUSTINE ILI NEDAĆE KREPOSTI (1 kom)

2263. BETWEEN THE ACTS (1 kom)

2264. LEICA FORMAT (1 kom)

2265. DANI (1 kom)

2266. KRONIKA O NAŠEM MALOM MISTU (1 kom)

2267. THE COLOSSUS OF MAROUSSI (1 kom)

2268. PRISTUP FAULKNERU (1 kom)

2269. ZAŠTO SMO U VIJETNAMU? (1 kom)

2270. DOŽIVLJAJI AUGIE MARCHA (1 kom)

2271. MAMAC (1 kom)

2272. KALENDARSKE PRIČE (1 kom)

2273. ČUDO U POSKOKOVOJ DRAGI (1 kom)

2274. THE PICTURE OF DORIAN GRAY (1 kom)

2275. GOSPOĐA BOVARY (1 kom)

2276. MAJMUN I BIT (1 kom)

2277. RAZGOVOR SA CENZOROM (1 kom)

2278. SVJETLOST U KOLOVOZU (1 kom)

2279. LISISTRATA (1 kom)

2280. EMMA (1 kom)

2281. BIJELA VRANA (1 kom)

2282. DEVET PRIČA (1 kom)

2283. SMAKNUTA LICA (1 kom)

2284. MINISTARSTVO BOLI (1 kom)

2285. FILOZOFSKE PRIČE (1 kom)

2286. RAKOVA OBRATNICA (1 kom)

2287. PUKOVNIKU NEMA TKO DA PIŠE (1 kom)

2288. MRAMORNA KOŽA (1 kom)

2289. IZDAJNIČKO SRCE (1 kom)

2290. GOLI RUČAK (1 kom)

2291. ŠALA (1 kom)

2292. KOLA (1 kom)

2293. PISMA IZ LUDNICE (1 kom)

2294. LAV TOLSTOJ - IZABRANA DJELA 1-12 (1 kom)

2295. 1984. (1 kom)

2296. GOSPOĐA DALOVEJ (1 kom)

2297. FILOZOFIJA U BUDOARU (1 kom)

2298. ANTOLOGIJA HRVATSKE FANTASTIČNE PROZE I SLIKARSTVA (1 kom)

2299. ENGLESKE RENESANSNE TRAGEDIJE (1 kom)

2300. RAZBIJENA JAJA (1 kom)

2301. Marija Czestochowska još uvijek roni suze (umiranje u Torontu) (1 kom)

2302. BRAČNO PUTOVANJE (1 kom)

2303. CROME YELLOW (1 kom)

2304. SMEŠNE LJUBAVI (1 kom)

2305. CRNO PROLJEĆE (1 kom)

2306. SLIKA DORIANA GRAYA (1 kom)

2307. KAZALIŠNA KAVANA (1 kom)

2308. UMORSTVA U ULICI MORGUE I DRUGE PRIČE (1 kom)

2309. FORSIRANJE ROMANA-REKE (1 kom)

2310. HARUN I MORE PRIČA (1 kom)

2311. KAŠTANKA I DRUGE NOVELE (1 kom)

2312. TIN UJEVIĆ - Sabrana djela 1-17 (1 kom)

2313. KRALJ JOHA (1 kom)

2314. ČETIRI DRAME (1 kom)

2315. POVRATAK FILIPA LATINOVICZA (1 kom)

2316. IME RUŽE (1 kom)

2317. CANDIDE (1 kom)

2318. SMIJEŠNE LJUBAVI (1 kom)

2319. BANKET U BLITVI (1 kom)

2320. PATAGONIJA (1 kom)

2321. U POTPALUBLJU (1 kom)

2322. OPROŠTAJNI VALCER (1 kom)

2323. KAVKASKI KRUG KREDOM (1 kom)

2324. PLAVA HRIZANTEMA (1 kom)

2325. AKO SE ZOVEM SYLVIA (1 kom)

2326. THE DARING YOUNG MAN ON THE FLYING TRAPEZE (1 kom)

2327. HEDDA GABLER (1 kom)

2328. POQUEERENE PRIČE (1 kom)

2329. TO THE LIGHTHOUSE (1 kom)

2330. MIRNI DANI NA KLIŠIJU (1 kom)

2331. U OPASNOJ SJENI (1 kom)

2332. ZLOČIN LORDA ARTURA SEVILA (1 kom)

2333. DNEVNIK PISCA 1877.-1881. (1 kom)

2334. VESELI PARIŠKI SVIBANJ (1 kom)

2335. ROMEO I JULIJA (1 kom)

2336. PROKLETA AVLIJA / MOST NA ŽEPI (1 kom)

2337. ZAPISI IZ MRTVOG DOMA (1 kom)

2338. GENERAL IZ DŽUNGLE (1 kom)

2339. THOUSAND CRANES (1 kom)

2340. OTELO (1 kom)

2341. GERMINAL (1 kom)

2342. JAZAVAC PRED SUDOM (1 kom)

2343. DNEVNIK JEDNOG PENZIONERA (1 kom)

2344. MUDROST SRCA (1 kom)

2345. GRČKE TRAGEDIJE (1 kom)

2346. 18-37mm (1 kom)

2347. 4-37mm (1 kom)

2348. 14-37mm (1 kom)

2349. 24-37mm (1 kom)

2350. 1-37mm (1 kom)

2351. 34-37mm (1 kom)

2352. 11-37mm (1 kom)

2353. 21-37mm (1 kom)

2354. 30-37mm (1 kom)

2355. 7-37mm (1 kom)

2356. 17-37mm (1 kom)

2357. 3-37mm (1 kom)

2358. 27-37mm (1 kom)

2359. 13-37mm (1 kom)

2360. 23-37mm (1 kom)

2361. 33-37mm (1 kom)

2362. 10-37mm (1 kom)

2363. 20-37mm (1 kom)

2364. 35-37mm (1 kom)

2365. 29-37mm (1 kom)

2366. 6-37mm (1 kom)

2367. 16-37mm (1 kom)

2368. 26-37mm (1 kom)

2369. 32-37mm (1 kom)

2370. 9-37mm (1 kom)

2371. 19-37mm (1 kom)

2372. 28-37mm (1 kom)

2373. 5-37mm (1 kom)

2374. 15-37mm (1 kom)

2375. 25-37mm (1 kom)

2376. 2-37mm (1 kom)

2377. 12-37mm (1 kom)

2378. 22-37mm (1 kom)

2379. 31-37mm (1 kom)

2380. 8-37mm (1 kom)

2381. POGLED MALOUMNOG (1 kom)

2382. WILDCAT (1 kom)

2383. KAKO POTROŠITI SVIJET (1 kom)

2384. HRVATSKA KNJIŽEVNA AVANGARDA (1 kom)

2385. LJULJAČKA I TV (1 kom)

2386. WILDCAT (1 kom)

2387. ANARCHIST PEDAGOGIES (1 kom)

2388. ANARHIZAM I NASILJE (1 kom)

2389. NIGDJE KOD KUĆE (1 kom)

2390. BENEATH THE PAVING STONES (1 kom)

2391. CONTRADICTIONARY (1 kom)

2392. PESME (1 kom)

2393. PJESME LAURI (1 kom)

2394. IZ DJELA (1 kom)

2395. LATINSKA POEZIJA (1 kom)

2396. SAVREMENA POLJSKA POEZIJA (1 kom)

2397. PAN (1 kom)

2398. CIGANSKI ROMANSERO (1 kom)

2399. FOTKANJE (1 kom)

2400. GOVERNMENT (1 kom)

2401. JOY DIVISION (1 kom)

2402. DOOM (1 kom)

2403. ZAPATISTI (1 kom)

2404. PJESME I PJESNIČKE PROZE / ESEJI I KRITIKE, ZAPISI (1 kom)

2405. KNJIŽEVNI PORTRETI (1 kom)

2406. PJESME I ESEJI (1 kom)

2407. IZABRANA DJELA (1 kom)

2408. THE POEMS OF DOCTOR ZHIVAGO (1 kom)

2409. KRČMARSKA MOSKVA (1 kom)

2410. ELIZABETHAN DRAMATISTS (1 kom)

2411. REDEFINIRANJE NAŠIH ODNOSA (1 kom)

2412. KOMPARATIVNA KNJIŽEVNOST (1 kom)

2413. THE LIBERTINE READER (1 kom)

2414. UVOD U EROTSKU KNJIŽEVNOST (1 kom)

2415. DIRTY ME (1 kom)

2416. DRVO ŽIVOTA (1 kom)

2417. IŠTIPANA HARTIJA (1 kom)

2418. ZELENI ALATI ZA ODRŽIVU REVOLUCIJU (1 kom)

2419. THE LAST OF THE HIPPIES (1 kom)

2420. THE DAY THE COUNTRY DIED (1 kom)

2421. REDEFINIRANJE NAŠIH ODNOSA (1 kom)

2422. MOJE PUTOVANJE S ARISTOTELOM KROZ ANARHISTIČKU UTOPIJU (1 kom)

2423. NAPOMENA: RADOVI NA WEBSHOPU! (1 kom)

2424. THE 500 YEARS OF RESISTANCE COMIC BOOK (1 kom)

2425. GRAD POST-KAPITALIZMA (1 kom)

2426. NOVELE, PJESME / ESEJI / KRITIKE I FELJTONI (1 kom)

2427. VJEŠTICE (1 kom)

2428. TRAPPED IN A SCENE (1 kom)

2429. U SJENI OCVALE GLAZBE (1 kom)

2430. GODIŠNJAK ZA POVIJEST FILOZOFIJE 8 (1 kom)

2431. BURNING BRITAIN (1 kom)

2432. PARTIZANSKO RATOVANJE I REVOLUCIJA (1 kom)

2433. MUZIČKA ENCIKLOPEDIJA 1-3 (1 kom)

2434. SALEM POSSESSED (1 kom)

2435. MUZIČKA ENCIKLOPEDIJA (1 kom)

2436. NAPOMENA: RADOVI NA WEBSHOPU! (1 kom)

2437. PJESME LAURI (1 kom)

2438. PJESME LAURI (1 kom)

2439. PJESME LAURI (1 kom)

2440. PJESME LAURI (1 kom)

2441. PJESME LAURI (1 kom)

2442. PJESME LAURI (1 kom)

2443. PJESME LAURI (1 kom)

2444. PJESME LAURI (1 kom)

2445. PJESME LAURI (1 kom)

2446. PJESME LAURI (1 kom)

2447. PJESME LAURI (1 kom)

2448. RAZGOVORI S KRLEŽOM (1 kom)

2449. TEBI, MOJA DOLORES (1 kom)

2450. PUTOVANJE JEDNOG PRIRODOSLOVCA OKO SVIJETA 1-2 (1 kom)

2451. MALINOVSKI (1 kom)

2452. JANKO POLIĆ KAMOV (1 kom)

2453. USPOMENE NA POLITIČKE DOGAĐAJE I LJUDE (1 kom)

2454. S KRLEŽOM IZ DANA U DAN I-IV (1 kom)

2455. BAKUNJIN (1 kom)

2456. KRLEŽINA SABRANA DJELA,DNEVNIK I-V (1 kom)

2457. U ZADNJI ČAS (1 kom)

2458. JACOB (1 kom)

2459. MALCOM X (1 kom)

2460. PISMA IZ ZATVORA (1 kom)

2461. MEĐU JESENJINOVIMA (1 kom)

2462. ZAPATA OF MEXICO (1 kom)

2463. SMOJE (1 kom)

2464. KATALONIJI U ČAST (1 kom)

2465. BERNARD SHAW (1 kom)

2466. THE VEGETARIAN MYTH (1 kom)

2467. THE REAL COST OF PRISONS COMIX (1 kom)

2468. THE LIVES OF SACCO AND VANZETTI (1 kom)

2469. OD BACHA DO CAGEA (1 kom)

2470. O IDOLIMA I IDEALIMA (1 kom)

2471. (1 kom)

2472. KAKO NENASILJE ŠTITI DRŽAVU (1 kom)

2473. Buffy - anarhosindikalistkinja (1 kom)

2474. ANARHIJA (1 kom)

2475. ANARHISTIČKA IDEJA (1 kom)

2476. PAKET KNJIGA ŠTO ČITAŠ? (1 kom)

2477. ANTI-SHOPPING (1 kom)

2478. STRANI PISCI (1 kom)

2479. MOJE PUTOVANJE S ARISTOTELOM KROZ ANARHISTIČKU UTOPIJU (1 kom)

2480. RAZGOLIĆENJE KNJIŽEVNE ZBILJE (1 kom)

2481. AMEBIX (1 kom)

2482. VJEVERICE (1 kom)

2483. PANDA (1 kom)

2484. RUSKI FORMALIZAM I KNJIŽEVNA ISTORIJA (1 kom)

2485. KAZETOFONI (1 kom)

2486. MEDIJI, PROPAGANDA I SISTEM (1 kom)

2487. DJEČJI STRAHOVI (1 kom)

2488. KRITIKE (1 kom)

2489. PUT THE FUN... (1 kom)

2490. ANARHIZAM (1 kom)

2491. THE NORTON ANTHOLOGY OF ENGLISH LITERATURE (1 kom)

2492. DINAMIT (1 kom)

2493. ŽENE OBNAVLJAJU SJEĆANJA (1 kom)

2494. KAKO OMOGUĆITI ANARHISTIČKU REVOLUCIJU (1 kom)

2495. IMAGINAL MACHINES (1 kom)

2496. ANARHIZAM I DRUGI OGLEDI (1 kom)

2497. EVAZIJA (1 kom)

2498. MANIFEST SLAVENIMA / OMLADINI (1 kom)

2499. PRIZORI TUĐEG STRADANJA (1 kom)

2500. Counterpower (1 kom)

2501. BURNED ALIVE (1 kom)

2502. PODZEMNA RUSIJA (1 kom)

2503. HOW IT ALL BEGAN (1 kom)

2504. MILOŠ KRPAN: izabrani spisi (1 kom)

2505. LOLA MONTEZ (1 kom)

2506. A VINDICATION OF THE RIGHTS OF THE WOMAN AND... (1 kom)

2507. SLOBODA I JEDNAKOST (1 kom)

2508. FIRE AND FLAMES (1 kom)

2509. LEAVING THE 20TH CENTURY (1 kom)

2510. POQUEERENE PRIČE (1 kom)

2511. VIJESTI IZ NIGDINE (1 kom)

2512. ŽENSKA PERSPEKTIVA - ODABRANA BIBLIOGRAFIJA (1 kom)

2513. SOCCER vs. THE STATE (1 kom)

2514. OPEN UTOPIA (1 kom)

2515. POLITIKA BEZ MOĆI (1 kom)

2516. A VINDICATION OF THE RIGHTS OF WOMAN / A VINDICATION OF THE RIGHTS OF MEN (1 kom)

2517. PREVIŠE ZBILJE (1 kom)

2518. NAROD BEZ VLADE (1 kom)

2519. POVIJEST GEJ I LEZBIJSKOG ŽIVOTA I KULTURE (1 kom)

2520. EVOLUCIJA, REVOLUCIJA I ANARHISTIČKI IDEAL (1 kom)

2521. PARTISANAS (1 kom)

2522. SEKSUALNO UZNEMIRAVANJE I ZLOSTAVLJANJE (1 kom)

2523. CUBAN WOMEN CONFRONT THE FUTURE (1 kom)

2524. COUNTERTRADITIONS IN BIBLE (1 kom)

2525. SURREALISM AND WOMEN (1 kom)

2526. VLAST BEZ ŽENA ILI DUGI MARŠ (1 kom)

2527. CENTURY OF STRUGGLE (1 kom)

2528. ŽENE I POLITIKA: NOVA MILITARIZACIJA EUROPE - POSLJEDICE I UTJECAJI (1 kom)

2529. POEZIJA TEORIJA ROD (1 kom)

2530. WOMEN WHO RUN WITH THE WOLVES (1 kom)

2531. ŽENSKI EROS I CIVILIZACIJA SMRTI (1 kom)

2532. GROWING UP IN A LESBIAN FAMILY (1 kom)

2533. IN MEMORIAM IDENTITETU (1 kom)

2534. PROBLEMS OF WOMEN'S LIBERATION (1 kom)

2535. CUBAN WOMEN CONFRONT THE FUTURE (1 kom)

2536. HOW SEX CHANGED (1 kom)

2537. PORIJEKLO ŽENE (1 kom)

2538. PUSSY RIOT! (1 kom)

2539. QUIET RUMOURS (1 kom)

2540. SESTRA AUTSAJDERKA (1 kom)

2541. MARE NOSTRUM (1 kom)

2542. O KNJIŽEVNOSTI I UMETNOSTI (1 kom)

2543. SNAGA UTOPIJE (1 kom)

2544. ZAŠTO NISAM PRIMITIVIST (1 kom)

2545. LJUDI IZ TELEVIZORA (1 kom)

2546. FONETIKA KNJIŽEVNOSTI (1 kom)

2547. JAMA (1 kom)

2548. ČETVRTI SVJETSKI RAT / DRUGAČIJI SVIJET JE MOGUĆ! (1 kom)

2549. ANARHIZAM I NASILJE (1 kom)

2550. MILAN MARJANOVIĆ - KRITIČAR MODERNE (1 kom)

2551. ISPOVIJEST HULIGANA (1 kom)

2552. PJESME AMERIČKIH CRNACA (1 kom)

2553. 20 POEMAS DE AMOR Y UNA CANCION DESESPERADA (1 kom)

2554. THE HERITAGE OF SYMBOLISM (1 kom)

2555. PERMAKULTURA (1 kom)

2556. ISPOVIJEST MANGUPA (1 kom)

2557. LIRIKA (1 kom)

2558. BROD U BOCI (1 kom)

2559. THE LIBERTINE READER : EROTICISM AND ENLIGHTENMENT IN 18th CENTURY FRANCE (1 kom)

2560. MIT, NACIJA I KNJIŽEVNOST (1 kom)

2561. LITERARY NEW YORK (1 kom)

2562. POVIJEST SVJETSKE KNJIŽEVNOSTI I-VII (1 kom)

2563. IZVIRU PJESME IZ DUŠE (1 kom)

2564. CHILDE HAROLD (1 kom)

2565. NA SAV GLAS (1 kom)

2566. MIT O AVANGARDI I MIT O DEKADENCIJI (1 kom)

2567. IZNENADA GROMADA PONORA, SADE (1 kom)

2568. ANARHISTIČKA TENZIJA / KRITIKA SINDIKALIZMA / ORUŽANA RADOST (1 kom)

2569. NEKE STVARI I OSTALO (1 kom)

2570. RACIONALISTIČKA FILOZOFIJA (1 kom)

UKUPNO: 112 110,00 kn

vidi košaricu


pretrazivanje


prijatelji

Ispod pločnika

Powered by emuFreeCart
emuFreeCart je slobodan software objavljen pod GNU GLP licencom